Η Ιλένια Ουίλιαμς ανέβασε φωτογραφία από τα τελευταία γενέθλια του πατέρα της, Ρόμπερτ
«Τελευταίες ημέρες ευτυχίας», έγραψε στα αγγλικά η τραγουδίστρια
Η Ιλένια Ουίλιαμς πριν από μερικούς μήνες έχασε τον αγαπημένο της πατέρα Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Η παρουσιάστρια – τραγουδίστρια πολύ συχνά κάνει αναφορές στον πατέρα της, δίπλα στον οποίο και βρέθηκε μέχρι την τελευταία του στιγμή. Το βράδυ της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου η Ιλένια Ουίλιαμς αναδημοσίευσε στο instagram τη φωτογραφία που είχε βγάλει ένα χρόνο πριν την ίδια μέρα, με αφορμή τα γενέθλια του πατέρα της.
«Τελευταίες ημέρες ευτυχίας», έγραψε στα αγγλικά η Ιλένια Ουίλιαμς.
Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «After Dark» η Ιλένια Ουίλιαμς είχε μιλήσει για τη μεγάλη απώλεια του πατέρα της: «Κάνεις ότι δεν το περιμένεις ποτέ αλλά το περιμένεις κιόλας. Ήταν μια εξέλιξη που ξέραμε ότι θα είναι αυτή από ένα σημείο και έπειτα. Ήταν μια εξέλιξη που ξέραμε ότι θα είναι αυτή. Ο μπαμπάς μου δεν ήταν ο άνθρωπος που θα ήθελε να πέσουμε στα πατώματα. Τα είχαμε συζητήσει όλα. Ήθελε να συνεχίσουμε τη ζωή μας και αυτό κάνουμε. Δεν είναι εύκολο αλλά αυτό κάνουμε».
Ο λόγος για την Παπαστράτος, που έλαβε ξανά την ιδιαίτερα απαιτητική πιστοποίησηESC(EqualSalaryCertification). Μία αναγνώριση που έλαβε πρώτη φορά το 2019 και εξακολουθεί να είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που την έχει αποκτήσει. Παράλληλα, διακρίθηκε ως Κορυφαίος Εργοδότης για 9ησυνεχή χρονιά.
Χρονιά περαιτέρω ανάπτυξης ήταν αυτή που μας πέρασε για το efood αλλά και χρονιά αποκρυστάλλωσης καταναλωτικών τάσεων που έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον για το πώς διαμορφώνεται η αγορά και οι οποίες θα μας απασχολήσουν και στο μέλλον
Με αφορμή τα 50 χρόνια από την ιστορική ομιλία του Antoine Riboud στη Μασσαλία, η Danone αποτίνει φόρο τιμής στο πρωτοποριακό του όραμα, που συνοψίζεται στη φράση «Ας διοικήσουμε τις επιχειρήσεις μας τόσο με την καρδιά όσο και με το μυαλό»