Πρίγκιπας Χάρι: Η αυτοβιογραφία του τινάζει στον αέρα τη σχέση του με τον Ουίλιαμ

Πρίγκιπας Χάρι: Η αυτοβιογραφία του τινάζει στον αέρα τη σχέση του με τον Ουίλιαμ

Οι σχέσεις των άλλοτε αχώριστων αδελφών «κρέμεται από μία κλωστή» λένε άτομα του περιβάλλοντος – Νέοι τριγμοί στη βρετανική βασιλική οικογένεια

harry_william_1
Τη χαριστική βολή στη σχέση του πρίγκιπα Χάρι με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ φέρεται ότι θα δώσει η κυκλοφορία του βιβλίου του έκπτωτου δούκα του Σάσεξ με τον ειρωνικό τίτλο «Ρεζέρβα» που θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου, προκαλώντας νέους τριγμούς στη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Η σχέση του Χάρι και του Ουίλιαμ «κρέμεται από μία κλωστή» υποστηρίζουν άτομα από το περιβάλλον. Την ίδια ώρα, πηγή δήλωσε στους Sunday Times ότι «το βιβλίο θα είναι χειρότερο απ’ αυτό που περιμένει η οικογένεια. Ο Κάρολος βγαίνει καλύτερα απ’ ότι περίμενα, αλλά είναι σκληρό ιδιαίτερα για τον Ουίλιαμ» αλλά και για την Κέιτ, που δέχεται έμμεση επίθεση.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι οι δύο πρίγκιπες δεν θα καταφέρουν ποτέ να ξαναφτιάξουν τη σχέση τους, που ήδη έχει πληγεί από την περίοδο που ο Χάρι και η Μέγκαν αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τη βασιλική οικογένεια.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Χάρι αναμένεται ότι θα αναφερθεί στο πόσο άδικο θεωρεί ότι είναι το γεγονός ότι έπρεπε πάντα να παίζει δεύτερο ρόλο, εν αντιθέσει με τον αδερφό του, που είναι ο διάδοχος της μοναρχίας. Επίσης, οι αναγνώστες θα μάθουν λεπτομέρειες για έναν καβγά μεταξύ των δύο αδελφών.

Πρώτα το ντοκιμαντέρ και τώρα το βιβλίο

Η αυτοβιογραφία, που έχει προαναγγελθεί εδώ και καιρό, θα εκδοθεί λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της σειράς ντοκιμαντέρ των Σάσεξ στο Netflix, όπου Μέγκαν και Χάρι προχωρούν σε αποκαλύψεις για τη σχέση τους. Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι και η Μέγκαν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά της.

Σύμφωνα με μια πηγή, η Δούκισσα του Σάσεξ «σκέφτεται να είναι εντελώς ειλικρινής σχετικά με τη θητεία της στο βασιλικό προσκήνιο» και να μην αφήσει τίποτα ανείπωτο.

Κλείσιμο
Το 2021 το ζευγάρι φέρεται να υπέγραψε συμφωνία για τέσσερα βιβλία με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House.

Ο πρίγκιπας Χάρι λέγεται ότι έλαβε προκαταβολή 20 εκατομμυρίων δολαρίων για τη «Ρεζέρβα». Η Μέγκαν Μαρκλ έχει ήδη κυκλοφορήσει το παιδικό της βιβλίο «The Bench» με τον ίδιο εκδότη και φημολογείται ότι το ζευγάρι εργάζεται πάνω σε ένα βιβλίο «ευεξίας».



Ειδήσεις σήμερα:

Ασφυκτικό θάνατο έδειξε η νεκροψία για το 11 μηνών βρέφος που βρέθηκε νεκρό στον Αλιάκμονα

Όλα έτοιμα στο γήπεδο της Σάντος - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Πελέ

Politico για Ερντογάν: Σχεδιάζει πολέμους για να γαντζωθεί στην εξουσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης