Τζέρεμι Ρένερ: Συντετριμμένη η συμπρωταγωνίστριά του, Χέιλι Στάινφελντ - «Σε χρειαζόμαστε»

Τζέρεμι Ρένερ: Συντετριμμένη η συμπρωταγωνίστριά του, Χέιλι Στάινφελντ - «Σε χρειαζόμαστε»

Φίλοι και γνωστοί του εύχονται «ταχεία ανάρρωση» μετά την είδηση για το ατύχημα με το εκχιονιστικό μηχάνημα - Οι αναρτήσεις της στο Twitter

jeremy_renner
Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται, έπειτα από σοβαρό τραυματισμό ο Τζέρεμι ΡάνερΗ είδηση κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κι έχει ανησυχήσει τόσο τους φίλους, όσο και τους γνωστούς τους από τον χώρο του θεάματος.

Ο ηθοποιός τραυματίστηκε, ενώ καθάριζε το χιόνι με ένα από τα εκχιονιστικά μηχανήματα στο σπίτι του στο ράντσο του μεταξύ του Ρίνο και της λίμνης Τάχο. Η κατάστασή του είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Η συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά του Disney Plus, «Hawkeye», Χέιλι Στάινφελντ αναστατώθηκε, ακούγοντας τα δυσάρεστα νέα για τον συνεργάτη της και όπως αναφέρει σε ανάρτησή της, δεν μπόρεσε να κοιμηθεί ούτε λεπτό από τη στιγμή που έμαθε τι συνέβη.

Σε δημοσίευση που έκανε στο Twitter, αναφέρει: «Δεν έχουν περάσει ούτε 24 ώρες από τη νέα χρονιά. Τζέρεμι, σε παρακαλώ γίνε καλά σύντομα! Να έχεις μια γρήγορη ανάρρωση. Είσαι ο αγαπημένος μου Avenger».


Σε μια δεύτερη ανάρτηση, με την ίδια και τον συμπρωταγωνιστή της, η ηθοποιός έγραψε: «Δεν μπορώ να κοιμηθώ από τη στιγμή που έμαθα τα νέα για τον Τζέρεμι Ρένερ. Είμαι πραγματικά λυπημένη και φοβισμένη. Στον αγαπημένο μου παρτενέρ, τον αγαπημένο μας Avenger. Οι προσευχές μου μαζί σου και με την οικογένειά σου. Αλήθεια, προσεύχομαι να έχεις μια γρήγορη ανάρρωση. Σε χρειαζόμαστε».

Κλείσιμο
Ο ατζέντης του ηθοποιού δεν αποκάλυψε πώς κατάφερε να τραυματιστεί τόσο άσχημα, ανακοινώνοντας μόνο πως το «ατύχημα σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του εκχιονισμού», προσθέτοντας ότι ο ηθοποιός λαμβάνει «εξαιρετική ιατρική φροντίδα» και η οικογένειά του βρίσκεται στο πλευρό του. Είναι «σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση», δήλωσε ο εκπρόσωπός του.

Το πρωί της Κυριακής, το γραφείο του σερίφη της κομητείας Washoe κοντά στο Ρίνο κλήθηκε στο ράντσο του Ρένερ.

Το ατύχημα συνέβη καθώς έπεσε ένα μέτρο χιόνι τη νύχτα μεταξύ παραμονής και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Σφοδρή χειμερινή καταιγίδα σφυροκόπησε και πάλι την περιοχή, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι.

Ο Ρένερ έγραψε στο Twitter για την τεράστια ποσότητα χιονιού στο ράντσο του στις ΗΠΑ τον Δεκέμβριο: «Η χιονόπτωση στη λίμνη Τάχο δεν είναι αστείο».



Το ράντσο του χολιγουντιανού ηθοποιού βρίσκεται σε μια απομονωμένη ορεινή περιοχή και το χιόνι έχει σκεπάσει τα αυτοκίνητά του και φτάνει ακόμη και στα παράθυρα του πρώτου ορόφου.

Οι θαυμαστές του δήλωσαν ότι προσεύχονται για εκείνον και στέλνουν ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Ειδήσεις σήμερα:

Τσίπρας: Μηνύματα και… καράβια στην ορκωμοσία Λούλα

Καιρός: «Ανοιξιάτικος» μέχρι και τα Φώτα - Προβληματισμός για τις υψηλές θερμοκρασίες

Προϋπολογισμός 2023: Τα μετρά 4,8 δισ. ευρώ και η «ασφάλεια» του αποθεματικού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης