ΗΣοφία Βεργκάρα βρίσκεται ακόμα σε... καλοκαιρινό κλίμα και αυτό μαρτυρά και η νέα της δημοσίευση.
Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Τζο Μανγκανιέλο ταξίδεψαν στην Καραϊβική για να γιορτάσουν τα γενέθλια του ηθοποιού και η σταρ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από το ταξίδι τους.
Η 50χρονη Κολομβιανή ηθοποιός δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών από το πάρτι που ετοίμασε για τα γενέθλια του αγαπημένου της, το ξενοδοχείο, όπου κι έμειναν, αλλά και το τοπίο τριγύρω.
Ανάμεσα ωστόσο, σε αυτά τα στιγμιότυπα, η εντυπωσιακή σταρ ανάρτησε ένα ακόμα, στο οποίο φαίνεται να ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη της, φορώντας μονάχα ένα μαύρο μπικίνι.
«Παραλία, αεράκι και θάλασσα», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της για να περιγράψει το ταξίδι τους.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.