Φωτεινή Παπαθεοδώρου για Μαύρο Ρόδο: «Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερο συνεργάτη από τον Μιχαήλ Ταμπακάκη»

Φωτεινή Παπαθεοδώρου για Μαύρο Ρόδο: «Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερο συνεργάτη από τον Μιχαήλ Ταμπακάκη»

«Από την πρώτη μας συνάντηση είχαμε πολύ καλή χημεία και ένιωθα πολύ άνετη μαζί του» συμπλήρωσε η ηθοποιός 

mavro_rodo__14_
Η Φωτεινή Παπαθεωδόρου παραχώρησε μία συνέντευξη στο «Βημαgazino» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συμμετοχή της στη σειρά «Μαύρο Ρόδο». Όπως σημείωσε ο ρόλος της Ελισάβετ ήταν μια πρόκληση για εκείνη, ενώ τόνισε ότι βάζει συνεχώς τα δυνατά της, για να αποδώσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ηρωίδα της.

Στη συνέντευξή της η ίδια μίλησε για τον έρωτα της «Ελισάβετ» με τον «Πέτρο», αλλά και για το πώς είναι οι σχέσεις της με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη.


Σχολιάζοντας το πώς ξεκίνησε ο έρωτας των δύο πρωταγωνιστών στη σειρά ανέφερε: «Δεν πιστεύω πως ξεκίνησε ο έρωτας του Πέτρου και της Ελισάβετ από το στοίχημα. Νομίζω πως υπήρχαν τα ίχνη του έρωτα πριν από το στοίχημα και πως το στοίχημα είναι απλώς μια πρόκληση που δίνει στον Πέτρο τη δυνατότητα να έρθει κοντά στην Ελισάβετ πιο γρήγορα. Η Ελισάβετ, βέβαια, έχει αισθήματα για τον Πέτρο, χωρίς να γνωρίζει για το στοίχημα. Ο έρωτας είναι στοίχημα μόνο εάν περιμένεις κάποιο αποτέλεσμα. Βέβαια, μάλλον θέλουμε ανταπόκριση. Αλλά πιστεύω πως οι αληθινοί έρωτες είναι απρόσμενοι, δεν τους σχεδιάζουμε και τα αισθήματά μας είναι τόσο δυνατά που δεν τα ελέγχουμε. Ο έρωτας είναι τόσο όμορφο συναίσθημα που πιστεύω πως είσαι κερδισμένος μόνο και μόνο που έχεις χτυπηθεί από το βέλος, ακόμα και να μην οδηγήσει πουθενά. Οπότε δεν είναι στοίχημα, γιατί πιστεύω πως κερδίζεις και δεν χάνεις, ακόμα και όταν δεν υπάρχει ανταπόκριση».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το αν η αγάπη υπερνικά όλα τα εμπόδια: «Θα ήθελα να πω πως ναι. Η αγάπη μπορεί να υπερνικήσει όλα τα εμπόδια. Πιστεύω πως το να αντιστέκεσαι στην αγάπη είναι να απορρίπτεις την ίδια τη ζωή, γιατί το να αγαπάς είναι μία από τις κύριες ανθρώπινες λειτουργίες. Ο κόσμος έχει ανάγκη από αγάπη, "η αγάπη είναι αυτή που κάνει τη Γη να γυρίζει". Αλλά πιστεύω επίσης πως κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε και η ζωή είναι σκληρή. Σε έναν ιδανικό κόσμο, η αγάπη θα μπορούσε να υπερνικήσει όλα τα εμπόδια, αλλά ο κόσμος δεν είναι ιδανικός».


Όσον αφορά στη σχέση της με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη: «Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερο συνεργάτη από τον Μιχαήλ. Μοιάζει πολύ ο τρόπος που δουλεύουμε και έχουμε πολύ καλή επικοινωνία. Επίσης, πάντα ωθούμε ο ένας τον άλλον να κάνουμε κάτι καλύτερο. Από την πρώτη μας συνάντηση είχαμε πολύ καλή χημεία και ένιωθα πολύ άνετη μαζί του. Τους τελευταίους μήνες έχουμε αναπτύξει μια όμορφη φιλία».

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Τι κρύβει η Κίνα- Συναγερμός και στην Ευρώπη

Πρωταθλητής από τα παλιά στο τηλεοπτικό 2022

Εύα Καϊλή: Πώς την «καίνε» τα μπιμπερό - Τα τρία ερωτήματα που καλείται να απαντήσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης