Fishy: Την πρώτη ημέρα του νέου χρόνου η εκπομπή ταξιδεύει στην Ελβετία
Την Κυριακή 1η Ιανουαρίου στις 17:10 η ταξιδιωτική εκπομπή MEGA με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, συνεχίζει το ταξίδι στη Ζυρίχη
Την πρώτη ημέρα του νέου χρόνου θα την περάσουμε στην Ελβετία, συντροφιά με το «Fishy».
Την Κυριακή 1η Ιανουαρίου στις 17.10 η αγαπημένη ταξιδιωτική εκπομπή του MEGA με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, συνεχίζει το ταξίδι στην πανέμορφη Ζυρίχη, με τον σύμβουλο ψαρέματος Κώστα Αντωνιάδη και τον σεφ Γιώργο Τσαπάρα να συμπληρώνουν τη δυναμική τριάδα, κάνοντας υπέροχες βόλτες στα αξιοθέατα.
Παίρνουν το τελεφερίκ και απολαμβάνουν από ψηλά το μαγευτικό χιονισμένο τοπίο. Κάνουν βόλτα στο φημισμένο Βουνό των Αγγέλων και η εικόνα που αντικρύζουν από την κρεμαστή γέφυρα είναι μοναδική.
Και επειδή «Fishy» χωρίς ψάρεμα δεν υπάρχει, αποφασίζουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στη λίμνη. Η βόλτα συνεχίζεται στη φαντασμαγορικά στολισμένη πόλη, με μία στάση σε εργαστήριο γυαλιού, όπου ενημερώνονται για τη θαυμαστή αυτή τέχνη.
Το φαγητό ετοιμάζεται με φόντο την εντυπωσιακή λίμνη και τον καταρράκτη της. Το τραπέζι στρώνεται και το πρώτο λουκούλειο γεύμα του 2023 είναι γεγονός.
Κλείσιμο
Το «Fishy» βουτάει στα παγωμένα νερά της Ελβετίας και μας ζεσταίνει με τις θερμότερες ευχές για μία νέα χρονιά γεμάτη ταξίδια και καλούς φίλους.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.