Μιχάλης Ρέππας: «Η απώλεια της Μίνας Αδαμάκη είναι κάτι πολύ οδυνηρό για μένα»

Μιχάλης Ρέππας: «Η απώλεια της Μίνας Αδαμάκη είναι κάτι πολύ οδυνηρό για μένα»

«Με την Άννα Παναγιωτοπούλου, τη Νένα Μεντή και τη Μίνα Αδαμάκη θα μας δένουν δεσμοί αίματος» συμπλήρωσε 

Reppas__1_
Ο Μιχάλης Ρέππας παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και αναφέρθηκε στον θάνατο της Μίνας Αδαμάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή, πριν από κάποιους μήνες.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για τον ρόλο που έπαιξαν οι γυναίκες ηθοποιοί στην καριέρα του: «Οι γυναίκες είναι μια σταθερή πηγή έμπνευσης για εμάς. Δεν νομίζω πως υπάρχουν εποχές τηλεοπτικής αθωότητας. Ζήσαμε τη ζωή μας σε μια απόλεμη περίοδο και ίσως γι’ αυτό κάνουμε την ύβρη του καλομαθημένου. Δεν σκεφτόμαστε ποτέ πως ούτε η ειρήνη είναι δεδομένη, ούτε η ευμάρεια, ούτε η ίδια η ζωή δεν είναι δεδομένη» είπε αρχικά ο Μιχάλης Ρέππας.

Όσον αφορά στον θάνατο της Μήνας Αδαμάκη, τόνισε: «Η απώλεια της Μίνας Αδαμάκη είναι κάτι πολύ οδυνηρό για μένα. Με την Άννα Παναγιωτοπούλου, τη Νένα Μεντή και τη Μίνα Αδαμάκη θα μας δένουν δεσμοί αίματος, όπως γίνεται και με τα κανονικά αδέλφια».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpdgna9nykk1)

Κλείνοντας τη συνέντευξή του, ο Μιχάλης Ρέππας σημείωσε, όσον αφορά στην αντίδραση των γονιών του, όταν τους ανακοίνωσε ότι θέλει να ασχοληθεί με το θέατρο: «Οι γονείς μου ήθελαν να αποκατασταθώ με κάτι…σοβαρό και σίγουρο. Θέατρα και βλακείες. Και να σου πω; Τώρα τους καταλαβαίνω. Δεν ξέρω τι αξίας καλλιτέχνης είμαι, αλλά πια δεν μπαίνουν υπαρξιακά ζητήματα για το εάν είμαι ή δεν είμαι. Όταν έγινε το Safe Sex είπα εντάξει τώρα είμαστε, δεν μπορεί… Όταν είσαι νέος πρέπει να αποδείξεις ότι κάτι είσαι. Όταν είσαι μεγάλος πρέπει να αποδείξεις ότι δεν ξόφλησες».


Ειδήσεις σήμερα:

Χιονοθύελλα στις ΗΠΑ: Λεηλασίες σε κλειστά καταστήματα, χιλιάδες ακυρωμένες πτήσεις

Ο Μητσοτάκης στην Κρήτη και η εκλογολογία στην Αθήνα καλά κρατεί


Καιρός: Ηλιοφάνεια και μικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα - Πού αναμένονται βροχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης