Κώστας Τσουρός για Μαυρίκιο Μαυρικίου: Δεν ισχύει τίποτα από όσα είπε, φίλοι δεν ήμασταν

Κώστας Τσουρός για Μαυρίκιο Μαυρικίου: Δεν ισχύει τίποτα από όσα είπε, φίλοι δεν ήμασταν

Ο δημοσιογράφος σχολίασε τα λεγόμενα του θεατρικού παραγωγού κι απάντησε στους ισχυρισμούς του ότι η φιλία τους διεκόπη, όταν ο πρώτος ξεκίνησε να σχολιάζει τον έρωτά του με την Ιλάειρα

kostas_tsouros__2_
Ο Κώστας Τσουρός θέλησε να δώσει την απάντησή του στα όσα δήλωσε για εκείνον ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σε συνέντευξή του.

Ο θεατρικός παραγωγός δήλωσε για τον δημοσιογράφο, μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star»: «Ήμασταν φίλοι, μέχρι τη στιγμή που ξεκίνησε να σχολιάζει αρνητικά τον έρωτά μου με την Ιλάειρα. Δεν καταλαβαίνω, γιατί πρέπει να φιμώσω αυτό που αισθάνομαι. Του έστειλα μήνυμα και του είπα "τι πρόβλημα υπάρχει;" και βγήκε την επομένη μέρα στον αέρα για να το πουλήσει όλο αυτό, αντί να μου στείλει ένα μήνυμα όπως του έστειλα κι εγώ. Και το είπε δημόσια στον αέρα ότι "ο Μαυρίκιος μου έστειλε μήνυμα και μου ζήτησε τον λόγο"».

Θέλοντας να απαντήσει στον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο δημοσιογράφος ανέφερε στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» πως τίποτα από όσα είπε δεν ισχύει.

«Πρέπει να τους ευχαριστήσουμε κιόλας που κάνουμε νούμερα. Αισθάνομαι λίγο άβολα, γιατί ό,τι είπε ο Μαυρίκιος είναι ό,τι να 'ναι. Δεν ισχύει τίποτα από ό,τι είπε. Είπε ότι μου έστειλε μήνυμα και δεν του απάντησα. Δεν μου έστειλε μήνυμα ο Μαυρίκιος, με είχε πάρει τηλέφωνο και του είχα μιλήσει και το είχα πει κι εδώ τότε», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε επίσης: «Είχα πει ότι με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι "κάναμε το γύρισμα με το μανικιούρ-πεντικιούρ κι ελπίζω να μη ζοριστείς στον αέρα που θα το δεις". Και του είχα πει στο τηλέφωνο του Μαυρίκιου ότι "επειδή δεν μου αρέσει να λέω ψέματα, θα πω στον αέρα ότι με πήρες τηλέφωνο" και μου είπε "ναι πες το, δεν με πειράζει"».

Κλείσιμο
Κώστας Τσουρός για Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Δεν ισχύει τίποτα, φίλοι δεν ήμασταν»


Στη συνέχεια, ανέφερε πως όλα όσα είπε ο θεατρικός παραγωγός για τον ίδιο είναι ψέματα, ενώ τόνισε πως για εκείνον η φιλία είναι κάτι ιερό.

«Βγαίνει τώρα σε μια εκπομπή και λέει ότι μου έστειλε μήνυμα, ότι δεν του απάντησα στο μήνυμα, ότι το εκμεταλλεύτηκα για να κάνουμε νούμερα και ότι ήμασταν φίλοι. Φίλοι δεν ήμασταν, γνωστοί ήμασταν. Για εμένα η φιλία είναι ιερό πράγμα. Εντωμεταξύ, είχε ξεχάσει και το όνομά μου, δεν θυμόταν», δήλωσε ο δημοσιογράφος.

«Αν θεωρεί ότι επειδή άρχισα να σχολιάζω αρνητικά τον έρωτά τους, πλέον δεν έχουμε καλή σχέση, ας το θεωρεί. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Μαυρίκιο κι έχω ξαναπεί πως δεν κρίνω ανθρώπους, αλλά σχολιάζω τις συγκεκριμένες πράξεις εκείνη τη στιγμή. Τώρα το να βγαίνει να λέει ότι τον εκμεταλλευτήκαμε, ότι εγώ είπα ότι μου έστειλε και δεν έστειλε και δεν απάντησα και τέτοια, είναι τουλάχιστον γελοίο. Συγγνώμη ρε Μαυρίκιε», είπε κλείνοντας.




Ειδήσεις σήμερα:

Χιονοθύελλα στις ΗΠΑ: Λεηλασίες σε κλειστά καταστήματα, χιλιάδες ακυρωμένες πτήσεις

Ο Μητσοτάκης στην Κρήτη και η εκλογολογία στην Αθήνα καλά κρατεί


Καιρός: Ηλιοφάνεια και μικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα - Πού αναμένονται βροχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης