Σάκης Αρσενίου: Η γνωριμία με τη σύντροφό του, τα σχέδια γάμου και το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

Σάκης Αρσενίου: Η γνωριμία με τη σύντροφό του, τα σχέδια γάμου και το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

«Με τη Λαμπρινή είμαστε οκτώ μήνες μαζί, στους πέντε της έκανα πρόταση γάμου» αποκάλυψε ο τραγουδιστής 

Sakis_Arseniou_
Ο Σάκης Αρσενίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» το πρωί της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύντροφό του, Λαμπρινή, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι περιμένει ένα αγόρι και μάλιστα σχεδιάζει να παντρευτεί και να κάνει μαζί και τη βάφτιση του γιου του.

Κάνοντας λόγο για τη γνωριμία του με τη σύντροφό του και μέλλουσα σύζυγο: «Γνωριστήκαμε τυχαία μέσα από μια κοινή παρέα. Αν μου έλεγε κάποιος πέρσι ότι “εσύ σε έναν χρόνο θα είσαι σε μια τέτοια κατάσταση, θα περιμένεις παιδάκι, θα παντρευτείς”, θα του έλεγα “πήγαινε σε ένα γιατρό, θα το πληρώσω εγώ”. Δεν μου περνούσε από το μυαλό μου».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpcjkv5h2h7t)

Ο Σάκης Αρσενίου μίλησε στη συνέχεια της συνέντευξης του και για τον γάμο και τη βάφτιση, που επιθυμεί να προγραμματίσει με την αγαπημένη του: «Με τη Λαμπρινή είμαστε πολύ λίγο μαζί, είμαστε οκτώ μήνες. Στους πέντε της έκανα πρόταση γάμου. Είναι αθλήτρια, είναι πολύ γλυκό πλάσμα, με στηρίζει. Είμαστε αγαπημένοι. Τα πράγματα έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις. Νομίζω είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου. Έχω τρελαθεί, είναι λογικό νομίζω. Πρώτα ο Θεός θα κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί».

Όσον αφορά στη γέννηση του γιου του και στο όνομα που θα δώσουν τον μικρό, ο τραγουδιστής αποκάλυψε: «Η Λαμπρινή έχει ημερομηνία για να γεννήσει 21 Μαρτίου. Το παιδί θα το βαφτίσουμε Κωνσταντίνο - Εφραίμ. Το Κωνσταντίνος είναι του πατέρα μου. Το Εφραίμ γιατί κάποια στιγμή είχα πάει να προσκυνήσω στον Άγιο Εφραίμ στη Νέα Μάκρη. Και την ώρα που προσκυνούσα είπα μέσα μου αν βγει αγοράκι θα του δώσω το όνομα του πατέρα μου και του Αγίου Εφραίμ».


Ειδήσεις σήμερα:

Στη φυλακή δύο ακόμα ανήλικοι για τον βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον

«Καζάνι που βράζει» το Κόσοβο: Νέα οδοφράγματα έστησαν οι Σέρβοι στη βόρεια Μιτρόβιτσα

Corriere Della Sera: Η Καϊλή επιμένει στην αθωότητά της - «Θα παλέψει μέχρι τέλους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης