Καλεσμένος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ήταν σήμερα οΣάκης Αρσενίου όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τα όσα βίωσε στο Survivor.Μάλιστα, ο Σάκης Αρσενίου αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε για να πάει στο ριάλιτι επιβίωσης και πόσα έχασε τις δύο εβδομάδες που βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο.
«Έβαλα 7 κιλά για να πάω στο Survivor και τελικά καλά έκανα. Έχασα 10 κιλά σε δύο εβδομάδες. Καίμε πάρα πολλές θερμίδες, τρώμε ελάχιστο, περιμένουμε πολλές ώρες στα γυρίσματα. Είναι μια εξαιρετική εμπειρία και όποιος πιστεύει ότι είναι εύκολο, προκαλώ να πάει. Δεν έχει καμία σχέση η πραγματικότητα με το να κάθεσαι στον καναπέ και να το βλέπεις», είπε ο Σάκης Αρσενίου.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς