Αποστολόπουλος για Καπουτζίδη: Να μην κάνει τον προφήτη της κανονικότητας, οι γκέι δεν θέλουν κανονικότητα

Αποστολόπουλος για Καπουτζίδη: Να μην κάνει τον προφήτη της κανονικότητας, οι γκέι δεν θέλουν κανονικότητα

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του γνωστού σχεδιαστή

nikos_apostolopoulos__3_
Ο Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε για τα πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ και εξέφρασε την προσωπική του άποψη για καθένα από αυτά. 

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε αρχικά, στον Νίκο Μουτσινά και τη Σοφία Χατζηπαντελή, για τους οποίους μάλλον και τρέφει μια εκτίμηση.

«Ο Νίκος Μουτσινάς χρειάζεται ανανέωση, όπως όλοι μας, ένα βραδινό σόου θα του πήγαινε πάρα πολύ. Η Σοφία Χατζηπαντελή δημιούργησε ένα χάος και καλά έκανε. Έκανε και unfollow την Καγιά, καλά της έκανε», είπε χαρακτηριστικά, ενώ μίλησε και για τον Αλέξη Γεωργούλη, για τον οποίο σχολίασε: «Το χάνει λίγο στη μετάφραση. Αλλάζει τα επαγγελματικά του σχέδια σαν τα πουκάμισα. Δεν κάνουμε όλοι για όλα».

Στη συνέχεια, μίλησε για πρόσωπα από τον χώρο της μόδας. «Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι ο καλύτερος κουδουνίστριας. Παιδάκι μου εσύ, γιατί δεν καθόσουν στην Κύπρο; Προσπάθησε να μάθεις και δυο πραγματάκια», είπε και σειρά είχε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpci7eja3q69)

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει καλούς συμβουλάτορες. Ξεκίνα από χαμηλά και άσε τα μεγάλα βήματα», δήλωσε και πέρασε στον Άγγελο Μπράτη. «Ο Άγγελος πρέπει να κόψει τα πήγαινε έλα. Συγκεντρωθείτε και μην παίρνουν τα μυαλά σας αέρα», είπε.

Όσο για τον Λάκη Γαβαλά δήλωσε: «Είναι πολύ ιδιαίτερος. Δεν υπάρχουν τέτοιες προσωπικότητες στο είδος του. Το μόνο που θα έκανα κάπως λιγότερο, είναι να εκτίθεμαι προς τα έξω».

Κλείσιμο
Ο σχεδιαστής αναφέρθηκε επίσης, στον Γιώργο Καπουτζίδη. «Είναι μεγάλο ταλέντο. Θα έπρεπε να σταματήσει να κάνει τον προφήτη της κανονικότητας. Γιώργο μου, όποιος είναι γκέι, δεν θέλει κανονικότητα», σημείωσε.

Η κριτική επιτροπή του GNTM δεν «γλίτωσε» φυσικά, από τα σχόλιά του. «Η Βίκυ Καγιά πρέπει να σταματήσει το GNTM για να σταματήσει να εξαντλεί και τον εαυτό της σε πράγματα που δεν έχουν σημασία. Ο Γιώργος Καράβας δεν θυμάται καν πότε συνεργαστήκαμε. Αχ, πόσα δεν θυμάσαι Τζορτζ. Μετά το GNTM, το μόνο που σου μένει είναι να πας στην ζούγκλα με τον Ταρζάν», ανέφερε.

Για την Ελένη Μενεγάκη, ο σχεδιαστής δήλωσε: «Ανάμεσα σε εμένα και τη Μενεγάκη υπάρχει το χάος. Είναι κάτι, το οποίο δεν θα γεφυρωθεί. Για την ώρα τίποτα δεν μας ενώνει», ενώ συμπλήρωσε: «Η Ζενεβιέβ Μαζαρί... άλλη που δεν ξέρω γιατί μου κάθεται στον λαιμό. Μετά την Ελένη, έχω εσένα».

Τέλος, έκανε λόγο για την Κατερίνα Καινούργιου. «Είναι μία και μοναδική. Οι ηλίθιοι άνδρες δεν την καταλαβαίνουν», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Τα λάθη που οδήγησαν στην τραγωδία με το λεωφορείο στο Βουκουρέστι - Τι υποστήριξε ο οδηγός

Νέα «θερμή εισβολή» τις επόμενες ημέρες - Ο καιρός μέχρι την Πρωτοχρονιά

Αυξάνεται το πετρέλαιο θέρμανσης 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης