Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και αρχικά, χαρακτήρισε το GNTM «βαρετό».
«Όλες οι εκπομπές είναι πολύ βαρετές. Το GNTM είναι πραγματικά βαρετό, δεν ενδιαφέρει κανέναν και δεν έχει σχέση με τη μόδα αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα ριάλιτι όπως όλα τα άλλα», είπε αρχικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-co1n3ecsioll)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Βίκυ Καγιά και τη συμπεριφορά της στο GNTM. «Η Βίκυ Καγιά δεν είναι έτσι στη ζωή. Είναι πολύ καλό παιδί και πολύ καλή κοπέλα. Παίζει έναν ρόλο εκεί. Αυτός είναι ένας τρόπος να κάνει το ριάλιτι πιο δυνατό, εντάξει», δήλωσε και πρόσθεσε για τον Γιώργο Καράβα: «Ο Καράβας όπου και να είναι, ίδιος είναι».
Τέλος, αναφέρθηκε στις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το bullying που δεχόταν κατά τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του GNTM: «Είναι πολύ αόριστο αυτό που είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ποιος της έκανε bullying; Η Ηλιάνα νομίζω πως δεν έχει βρει ακόμα τον ρόλο της στην τηλεόραση».
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.