Νατάσα Εξηνταβελώνη: «Με το #MeToo συχνά μπερδεύουμε καταστάσεις»

Νατάσα Εξηνταβελώνη: «Με το #MeToo συχνά μπερδεύουμε καταστάσεις»

«Ζούμε σε μια κοινωνία όπου αποτελεί γνώρισμα της ανθρώπινης φύσης η κατάχρηση εξουσίας και το να φερόμαστε αντικανονικά» πρόσθεσε η ηθοποιός

Νατασα_Εξηνταβελωνη321
Η Νατάσα Εξηνταβελώνη μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό OK!, σχετικά με τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά «Ο παράδεισος των κυριών», ενώ σχολίασε και το κίνημα #MeToo.

Για τις πρώτες της σκέψεις όταν ανέλαβε τον ρόλο στη σειρά, η ηθοποιός ανέφερε: «Πήρα λίγο τον χρόνο μου για να το επεξεργαστώ σε σχέση με το τι χρειάζεται από μένα για να τα καταφέρω. Είμαι χαρούμενη που είμαι σε αυτή τη δουλειά, κυρίως γιατί είμαι ανάμεσα σε πολύ αγαπημένους μου συναδέλφους και συντελεστές. Πάντα αυτό εξετάζω για να κάνω μια δουλειά. Η συμμετοχή μου στο σίριαλ είναι μεγάλο σχολείο, όπως λένε. Είναι η καθημερινή τριβή με το αντικείμενο, που μόνο καλύτερο σε κάνει. Μαθαίνεις τα εκφραστικά σου μέσα, μαθαίνεις τη δουλειά καλύτερα, μαθαίνεις την κάμερα, να δουλεύεις με περισσότερο κόσμο, υπό συνθήκες πίεσης…».

Αναφορικά για το αν έχει αντιμετωπίσει κάποια τραυματική εμπειρία στο εργασιακό της περιβάλλον, η Νατάσα Εξηνταβελώνη απάντησε: «Με το #MeToo έχει ανοίξει τεράστιος διάλογος αλλά συχνά μπερδεύουμε καταστάσεις. Δεν γίνεται να δίνεται ο λόγος στον καθένα άκριτα, χωρίς να έχουν μιλήσει πριν τα ίδια τα θύματα και να έχουν πάρει τον χώρο που τους αναλογεί. Εξαρχής εγώ προσπαθώ να μη μιλάω τόσο, όχι γιατί φοβάμαι να μην εκτεθώ, αλλά για να ακουστεί εκείνος που πραγματικά πρέπει να ακουστεί εκείνη τη στιγμή. Ζούμε σε μια κοινωνία όπου αποτελεί γνώρισμα της ανθρώπινης φύσης η κατάχρηση εξουσίας και το να φερόμαστε αντικανονικά. Αυτά όλα τα έχω βιώσει, όχι σε πρώτο πρόσωπο, αλλά μου είναι γνώριμα, δεν πέφτω από τα σύννεφα».

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της φονικής σύγκρουσης του λεωφορείου στη Ρουμανία

41χρονος από την Αθήνα και με μεγάλη εμπειρία ο ορειβάτης που σκοτώθηκε στον Όλυμπο

100 ημέρες από τον θάνατο της Μαχσά Αμινί - Τι άλλαξε στο Ιράν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης