Άντονι Χόπκινς: Ευχήθηκε για τα Χριστούγεννα χορεύοντας υπό τους ήχους του «Dance Me To The End Of Love»

Άντονι Χόπκινς: Ευχήθηκε για τα Χριστούγεννα χορεύοντας υπό τους ήχους του «Dance Me To The End Of Love»

Με έναν αστραφτερό σκούφο στο κεφάλι ο 84χρονος ηθοποιός λικνίστηκε στον ρυθμό της μουσικής - Δείτε το βίντεο

hopkins
Ο Άντονι Χόπκινς μπήκε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και χάρισε έναν μοναδικό χορό στους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram. Ο 84χρονος ηθοποιός με μία ανάρτηση, παρουσίασε στους θαυμαστές του μερικά αστεία στιγμιότυπα, ενώ ανέδειξε και τις χορευτικές του ικανότητες.

Ανήμερα των Χριστουγέννων ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, θέλησε να ευχηθεί στο κοινό του με έναν ξεχωριστό τρόπο. Φορώντας ένα καρό κόκκινο και πράσινο πουκάμισο, ένα μαύρο παντελόνι και έχοντας τοποθετήσει στο κεφάλι του έναν αστραφτερό σκούφο του Άη Βασίλη, λικνίστηκε στον ρυθμό, του δημοφιλούς κομματιού του Λέοναρντ Κόεν «Dance Me to the End of Love».

Ο Άντονι Χόπκινς έδειξε να το διασκεδάζει, έχοντας ζωγραφισμένο ένα χαμόγελο στα χείλη του, ενώ ερμήνευε σιωπηλά και τους στίχους του διαχρονικού τραγουδιού. «Γεννημένος ελεύθερος. Να είσαι ελεύθερος. Καλές γιορτές» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του, πιθανότατα εμπνευσμένος από τη διάσημη βρετανική ταινία της δεκαετίας του 1960 με τίτλο «Born Free».

Δείτε τη δημοσίευση 

Κλείσιμο

Τα σχόλια και τα likes «πλημμύρισαν» τη δημοσίευσή του και μάλιστα ο Χιου Τζάκμαν, με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία «The Son», σχολίασε: «Χαρούμενα Χριστούγεννα Τόνι».

hopckins
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άντονι Χόπκινς χαρίζει στο κοινό του μερικούς viral χορούς. Πριν από λίγο καιρό είχε ανεβάσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο στο οποίο χορεύει το εμβληματικό συρτάκι «Ζορμπά» του Μίκη Θεοδωράκη.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο σταρ είχε γράψει: «Έκπληκτος με τα γενναιόδωρα κομπλιμέντα για τον χορό μου. Ευχαριστώ. ❤️ Εδώ είναι το ρεπερτόριο αυτής της εβδομάδας. Δουλεύω στην επόμενη συναυλία μου. Σκέφτομαι αντισυμβατικά».

Δείτε το βίντεο



Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της φονικής σύγκρουσης του λεωφορείου στη Ρουμανία

41χρονος από την Αθήνα και με μεγάλη εμπειρία ο ορειβάτης που σκοτώθηκε στον Όλυμπο

100 ημέρες από τον θάνατο της Μαχσά Αμινί - Τι άλλαξε στο Ιράν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης