Ο Άντονι Χόπκινς χορεύει Ζορμπά!

Ο Άντονι Χόπκινς χορεύει Ζορμπά!

Και ο Μάικλ Ντάγκλας του εύχεται «καλό καλοκαίρι» - Άγνωστο αν ο ηθοποιός ετοιμάζεται για διακοπές στην Ελλάδα - Δείτε το βίντεο

hopkins-0
Μετά τον viral χορό του Άντονι Χόπκινς στο TikTok, ο αστέρας του Χόλιγουντ επέστρεψε με νέο χορευτικό και μάλιστα με έντονο άρωμα Ελλάδας. Πιο αναλυτικά, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ανέβασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο στο οποίο χορεύει το εμβληματικό συρτάκι «Ζορμπά» του Μίκη Θεοδωράκη.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο 84χρονος σταρ έγραψε, μεταξύ άλλων: «Έκπληκτος με τα γενναιόδωρα κομπλιμέντα για τον χορό μου. Ευχαριστώ. ❤️ Εδώ είναι το ρεπερτόριο αυτής της εβδομάδας. Δουλεύω στην επόμενη συναυλία μου. Σκέφτομαι αντισυμβατικά».

Δείτε το βίντεο



Κανείς δεν γνωρίζει αν ο Χόπκινς προετοιμάζει τους διαδικτυακούς του φίλους για κάποιο νέο χορευτικό ή απλώς ανακοινώνει την έναρξη των καλοκαιρινών του διακοπών. Θα μπορούσε κανείς να συνδέσει το παραπάνω μήνυμα του ηθοποιού με την επερχόμενη άφιξή του στη χώρα μας που έχει γίνει πόλος έλξης για τους Χολιγουντιανούς σελέμπριτι και φέτος. Σε κάθε περίπτωση, ο ηθοποιός Μάικλ Ντάγκλας, σχολίασε στην ίδια ανάρτηση «Εύχομαι να έχεις ένα τέλειο καλοκαίρι».


Στιγμιοτυπο_οθονης_2022-07-20_201230



Ειδήσεις σήμερα:

Υπεράνθρωπες οι μάχες των πυροσβεστών με τις φλόγες στην Πεντέλη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Άγκυρα βγάζει τον Αύγουστο στην Μεσόγειο το γεωτρύπανο «Αμπντούλ Χαμίτ Χαν»

Αισθάνθηκε τύψεις κι επέστρεψε στο σπίτι ο 84χρονος στην Ανθούσα πριν πατήσει τη σκανδάλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης