Μαζί με την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, η οποία πρωταγωνιστεί στη «Γη της Ελιάς», συγγενείς και φίλους η ηθοποιός απόλαυσε στιγμές οικογενειακής θαλπωρής.
Μάλιστα ανάμεσα στους καλεσμένους, ήταν και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, με τον οποίο είναι ζευγάρι στο επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς συμπρωταγωνιστούν στη δημοφιλή σειρά του Αντρέα Γεωργίου, ενώ πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τους ηθοποιούς να είναι μαζί και ερωτευμένοι.
Οι δύο νεαροί, πόζαραν μπροστά στην οικογενειακή φωτογραφία και μάλιστα αγκαλιά, ενώ η Εβελίνα Παπούλια απαθανατίστηκε πίσω τους, έχοντας ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της ένα τρυφερό χαμόγελο.
«Και δεν είμαστε όλα τα ξαδέλφια ούτε όλοι οι αγαπημένοι μας φίλοι… γιατί και οι φίλοι οικογένεια είναι!!Λείπουν αρκετοί!! Χρόνια πολλά σε όλους εσάς από εμάς…. Και σας ευχόμαστε οικογενειακές στιγμές με αγάπη χαρά γλέντια ευτυχία και υγεία. Του χρόνου όλοι μαζί!!» έγραψε η Εβελίνα Παπούλια στην ανάρτησή της στο Instagram.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.