Κιάρα Φεράνι: Το χριστουγεννιάτικο φόρεμα που αποκάλυψε το στήθος της Ιταλίδας - Δείτε το βίντεο

Κιάρα Φεράνι: Το χριστουγεννιάτικο φόρεμα που αποκάλυψε το στήθος της Ιταλίδας - Δείτε το βίντεο

H Ιταλίδα influencer, φανέρωσε όλα όσα διαγράφονταν στο κορμί της από το στενό μαύρο ρούχο της

Ferragni
Η Κιάρα Φεράνι συχνά χαρίζει στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram αποκαλυπτικά στιγμιότυπα, ενώ δεν διστάζει να μοιράζεται με το κοινό της, κάποια από τα μέρη του σώματός της. Η διάσημη Ιταλίδα influencer έχει αποδείξει πολλές φορές πως γνωρίζει τον τρόπο για να τραβάει την προσοχή και να συγκεντρώνει χιλιάδες likes στα κοινωνικά δίκτυα.

Η 35χρονη  επιχειρηματίας και influencer που είναι η πρώτη γυναίκα που πριν από χρόνια μετέτρεψε το όνομά της σε brand χάρη στο Instagram, διατηρεί μια εξαιρετικά ενεργή παρουσία και έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, «βομβαρδίζοντας» καθημερινά τους 28,3 εκατομμύρια ακόλουθούς της με στιγμιότυπα από τη ζωή της, την οικογένεια της και την καριέρα της. Αυτή τη φορά δεν δίστασε να απαθανατιστεί με το χριστουγεννιάτικο σύνολό της, με το οποίο αποκάλυψε το στήθος της.

Φορώντας ένα μαύρο ημιδιάφανο φόρεμα, το στήθος της έμεινε παντελώς εκτεθειμένο στη θέα του κοινού της. Έχοντας τοποθετήσει ένα μεγάλο κόκκινο λουλούδι στο λαιμό της και με κόκκινο καλσόν, η δημοφιλής Ιταλίδα μπήκε για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων και ο φακός αποτύπωσε την αποκαλυπτική εμφάνιση της.

Με ένα βίντεο που δημοσίευσε η ίδια στο Instagram, φανέρωσε όλα όσα διαγράφονταν στο κορμί της από το στενό μαύρο ρούχο της. Στη λεζάντα της ανάρτησης της έγραψε: «Χριστουγεννιάτικο λουκ 2022» συγκεντρώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες like. 

Δείτε την ανάρτηση 

Κλείσιμο
Επιπλέον η ίδια ανάρτησε και μία οικογενειακή εικόνα, μαζί με τον σύζυγό της, Φέντεζ, και τα δύο τους παιδιά, στην οποία πόζαραν μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Στην ίδια ανάρτηση η Φεράνι δημοσιεύσε εικόνες από όλα τα Χριστούγεννα που έχει ζήσει ως οικογένεια με τον αγαπημένο της σύζυγο και Ιταλό τραγουδιστή. Στη λεζάντα της συγκεκριμένης δημοσίευσης έγραψε: «Χαρούμενα Χριστούγεννα από την οικογένειά μας στη δική σας... Τα έβδομα Χριστούγεννά μας ως "Ferragnez"». (σ.σ Η λέξη Ferragnez χρησιμοποείται από το ζευγάρι, για να περιγράψει την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει. Προέρχεται από την ένωση των Ferragni και Fedez) 


Δεν είναι λίγες οι φορές που η Κιάρα Φεράνι έχει δείξει το στήθος της στους ακόλουθούς της. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που η Ιταλίδα πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, χωρίς σουτιέν με ανοιχτό το πουκάμισό της και αποκάλυψε το στήθος της σε κάποιες άλλες φωτογραφίες, επιλέγοντας ένα διάφανο τοπ.

Δείτε τις φωτογραφίες 
Ferragni___2_
Ferragni___3_
Ferragni___1_


Ειδήσεις σήμερα:

Στη δίνη του «κυκλώνα βόμβα» οι ΗΠΑ: Εκατομμύρια Αμερικανοί σε πολικό ψύχος και χωρίς ρεύμα!

Έγκλημα στην Τουρκία: Σύρος πατέρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τις δύο του κόρες

Απίστευτη τραγωδία με 4χρονο αγοράκι που πνίγηκε σε πισίνα στο Ηνωμένο Βασίλειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης