Φρικτό έγκλημα έγινε χθες στην πόλη Ικόνιο της Τουρκίας με έναν 54χρονο Σύρο να μαχαιρώνει μέχρι θανάτου τις δύο ανήλικες κόρες του.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Hurriyet, ο Γιουσούφ αλ Άχμεντ σκότωσε με μαχαίρι την 17χρονη Κεβσέρ και την 15χρονη Μερβέ ύστερα από καβγά που ξέσπασε μεταξύ των τριών αυτών προσώπων στο υπόγειο σπίτι τους.
Ο 54χρονος -συριακής καταγωγής- αμέσως μετά το αποτρόπαιο έγκλημά του πήγε στην Αστυνομία και παραδόθηκε.
Αμέσως αστυνομικές ομάδες κατευθύνθηκαν στο διαμέρισμα της οικογενείας, για να ερευνήσουν τον τόπο του εγκλήματους. Εκεί εντόπισαν τα άψυχα σώματα των δύο ανήλικων κοριτσιών. Οι σοροί τους μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο του νοσοκομείου για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Αναφέρθηκε ότι το μικρότερο παιδί και ένας συγγενής της οικογένειας βρίσκονταν στο σπίτι την στιγμή που συνέβη το άγριο φονικό, ενώ η μητέρα των κοριτσιών φέρεται να έλειπε.
Κατά πληροφορίες, ο 54χρονος Γιουσούφ δήλωσε στην κατάθεσή του πως «μαλώσαμε για το θέμα της τιμής και έχασα τον εαυτό μου». Όταν συνήλθε και συνειδητοποίησε τι είχε κάνει βλέποντας νεκρές τις δύο του κόρες πήγε στην αστυνομία, όπου ομολόγησε και παραδόθηκε.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.