Γιώργος Καραμίχος: Όταν ανακοίνωσα πως φεύγω από την Ελλάδα, με πήραν και με έβρισαν ή μου πρότειναν δουλειές

Γιώργος Καραμίχος: Όταν ανακοίνωσα πως φεύγω από την Ελλάδα, με πήραν και με έβρισαν ή μου πρότειναν δουλειές

 «Μου έλεγαν "είναι δυνατόν να υποτιμάς τη χώρα σου και να πηγαίνεις έξω;"» προσθέτει ο ηθοποιός

giorgos_karamihos
Μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης έδωσε ο Γιώργος Καραμίχος και αναφέρθηκε στην απόφασή του να αφήσει την Ελλάδα και να εργαστεί στην Αμερική.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αρχικά, αποκάλυψε πως δέχτηκε τις περισσότερες επαγγελματικές προτάσεις, όταν ανακοίνωσε ότι θα φύγει από την Ελλάδα.

«Όταν ανακοίνωσα πως φεύγω από την Ελλάδα, αρχικά για έξι μήνες σπουδών στην Αμερική, ήταν πολλοί αυτοί που με πήραν ή με έβρισαν ή μου πρότειναν δουλειές στην Επίδαυρο και το Εθνικό», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Μου έλεγαν "είναι δυνατόν να υποτιμάς τη χώρα σου και να πηγαίνεις έξω;". Δεν έκανα αυτό όμως, απλά δοκίμαζα κάτι άλλο για τον εαυτό μου. Ήταν πολύ κακεντρεχές και μου έκανε εντύπωση από κάποιους δημοσιογράφους που μου έκαναν ερώτηση ¨τι έχεις να πεις στους άλλους Έλληνες που έφυγαν στο εξωτερικό κι έφαγαν τα μούτρα τους ή δεν πέτυχαν;"».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cp7axl3hwzpl)
Κλείσιμο

Όπως τόνισε ο ίδιος, η επιτυχία και η αποτυχία είναι προσωπική υπόθεση. «Κάποιοι μπορεί να πήγαν κι ακόμα κι αυτή η διαδρομή, αν και δεν πήραν το Όσκαρ, να σήμαινε κάτι για αυτούς», είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε στα νούμερα της τηλεθέασης. «Τα νούμερα τα βλέπω κάποιες φορές, μου τα λένε κάποιες άλλες, γενικώς έχω μεγαλώσει σε μια γενιά ηθοποιών που δεν ασχολούμαστε με τα νούμερα», δήλωσε.

Εξήγησε μάλιστα, πως: «Τα νούμερα τα πραγματικά δεν είναι τα ίδια με τα μηχανάκια. Δεν ξέρω αυτούς τους λίγους ανθρώπους που έχουν μηχανάκια στο σπίτι τους και καταμετρούν την τηλεθέαση. Επίσης, εμείς εισπράττουμε τα νούμερα στον δρόμο. Όταν περπατάς στο δρόμο και σου λένε "πες τη λέξη" σημαίνει ότι πολύς κόσμος βλέπει το τηλεπαιχνίδι. Μπορεί η ΕΡΤ να είναι χαμηλά σε νούμερα, αλλά είναι πολύ ψηλά σε ποιότητα».


Ειδήσεις σήμερα

Σεισμός στην Καλιφόρνια: Για δυο νεκρούς και 11 τραυματίες κάνουν λόγο οι αρχές των ΗΠΑ - Δείτε βίντεο

Κατατέθηκε η τροπολογία για την απόκτηση χρυσής βίζας

Ο «Salt Bae» θέλησε να δείξει ότι είναι «κολλητός» με τον Μέσι και τα... έκανε χειρότερα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης