Γιώργος Καραμίχος: «Έπαθα συγκοπή, έπεσα και σακάτεψα το πρόσωπό μου»

Γιώργος Καραμίχος: «Έπαθα συγκοπή, έπεσα και σακάτεψα το πρόσωπό μου»

«Προσπάθησα να το παίξω υπερήφανος βλάχος και την πάτησα» συμπλήρωσε ο ηθοποιός - Δείτε το βίντεο 

Karamihos__2_
Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής στο «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στον νέο ρόλο του ως παρουσιαστής, μίλησε για τις δύσκολες συνεργασίες, ενώ έκανε λόγο και για την περιπέτεια της υγείας του.

«Το διασκεδάζω, για αυτό είπα και ναι στην παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού. Δεν ξέρω τι θα αποφασίσω αύριο, αν θα παρουσίαζα ζωντανή εκπομπή. Μου έχουν γίνει προτάσεις να παρουσιάσω και εκπομπές και τηλεπαιχνίδια και να είμαι σε επιτροπές» είπε αρχικά για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cof98wmih65d)

Στη συνέχεια, μίλησε για την υποκριτική, αλλά και για τις συνεργασίες που έχει μετανιώσει: «Καταλαβαίνουμε από τον δρόμο αν πηγαίνει καλά κάτι που κάνουμε, από τον φούρνο, από την λαϊκή αγορά. Κάποιες επιλογές και συνεργασίες με έχουν πονέσει και έχω μετανιώσει, έχω περάσει δύσκολα».

Ο Γιώργος Καραμίχος έπλεξε μεταξύ άλλων και το εγκώμιο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και της νέας σειράς που προβάλλεται στο MEGA, με τίτλο «Maestro» σχολιάζοντας: «Στην Αμερική κάναμε παρέα με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, είδα το "Maestro" και είναι μαγική η εικόνα και οι ερμηνείες».

Κλείσιμο
Τέλος, ο Γιώργος Καραμίχος αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του: «Η χρονιά μού επεφύλασσε πολλές ανατροπές και "απώλειες", προσωπικές συγκρούσεις. Το τελευταίο κομβικό σημείο είναι ότι πριν 4 χρόνια έπαθα συγκοπή, λιποθύμησα και σακάτεψα και το πρόσωπό μου. Προσπάθησα να το παίξω υπερήφανος βλάχος και την πάτησα».

Ειδήσεις σήμερα:

Επιβεβαιώνεται το σαμποτάζ στον Nord Stream - Βρέθηκαν ίχνη εκρηκτικών

«Είμαι στενοχωρημένος, έχουμε αφιερώσει 25 χρόνια στο παιδί που είναι σε κίνδυνο» λέει ο πάτερ Αντώνιος της «Κιβωτού»

Νίκος Δένδιας: Το plan B για να αποφύγει τον εκβιασμό στη Λιβύη - «Γεια σας και αντίο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης