Λαμάρ Όντομ: «Τα ναρκωτικά ήταν η... κοπέλα μου»

Λαμάρ Όντομ: «Τα ναρκωτικά ήταν η... κοπέλα μου»

«Είχα μία γυναίκα και την κοκαΐνη» δήλωσε για την περίοδο που ήταν παντρεμένος με την Κλόε Καρντάσιαν

chloe_lamar_arthro
Η ταραχώδης σχέση του Λαμάρ Όντομ με την Κλόε Καρντάσιαν ήταν γνωστή στα ξένα ΜΜΕ, όπως και ο εθισμός του πρώην μπασκετμπολίστα στα ναρκωτικά.

Ο άλλοτε άσος Lakers μίλησε σε συνέντευξή του, για την εξάρτησή του από απαγορευμένες ουσίες, ενώ ήταν παντρεμένος με την Κλόε Καρντάσιαν. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009 και οριστικοποίησε το διαζύγιό τους το 2016.

Ο δις πρωταθλητής του ΝΒΑ παραδέχτηκε πως λίγο έλειψε για να πεθάνει από υπερβολική δόση το 2015, όταν βρέθηκε σε κώμα σε έναν οίκο ανοχής στη Νεβάδα. Τότε ήταν που αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια.
Κλείσιμο

Μιλώντας στο «TMZ Presents: Lamar Odom: Sex, Drugs & Kardashians» ο 43χρονος εξήγησε πως τα ναρκωτικά έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη ζωή του και την καταστροφή του γάμου του με τη διάσημη τηλεπερσόνα, κάτι για το οποίο έχει μετανιώσει, σύμφωνα με τον ίδιο.

«Τα ναρκωτικά, αυτά ήταν η κοπέλα μου. Είχα μία γυναίκα... και την κοκαΐνη» είπε ο Λαμάρ Όντομ. Αναφερόμενος μετά, στην πρώην σύζυγό του είπε: «Την ανάγκασα να περάσει πολλά σκ@@@».

«Τα πράγματα που όλοι νομίζετε ότι ξέρετε είναι τρελά. Αλλά οι ιστορίες που δεν ξέρετε είναι πραγματικά τρελές» συνέχισε, όσον αφορά τα δημοσιεύματα για τις περιπέτειες που πέρασε, όντας εθισμένος στα ναρκωτικά.

Αυτά είναι μερικά από όσα είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε και αναμένεται να προβληθεί ολόκληρη στις 2 Ιανουαρίου στο FOX.
Εγκεφαλικά νεκρός ο Λαμάρ Όντομ - Απαισιόδοξοι οι γιατροί για την κατάστασή του

Η δημόσια συγγνώμη στην Κλόε Καρντάσιαν

Ο Όντομ δεν έχει εμφανιστεί λίγες φορές μετανιωμένος, για όλα όσα έκανε στην Κλόε Καρντάσιαν.

Σε δηλώσεις του στο «Celebrity Big Brother» νωρίτερα μέσα στο 2022, είχε πει ότι θα ήθελε την ευκαιρία να ζητήσει συγγνώμη από την τηλεπερσόνα.
lamakloe
Ο Λαμάρ Όντομ έχει δηλώσει πως θα ήθελε να βγει για δείπνο με την πρώην γυναίκα του, Κλόε Καρντάσιαν, για να της ζητήσει συγγνώμη

Η υπερβολική δόση σε εκείνον τον οίκο ανοχής της Νεβάδα μπορεί να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αλλά στον οριστικό χωρισμό τους συνέβαλαν και τα χρόνια που ο αθλητής απατούσε με διάφορες γυναίκες την Καρντάσιαν.

«Μάλλον θα ήθελα να την πάω για δείπνο. Θα είναι ευλογία να είμαι μόνο στην παρουσία της. Απλά να της πω ότι λυπάμαι και τι ανόητος ήμουν. Έχει το δικαίωμα να μην θέλει να με ξαναδεί ποτέ για όσα της έκανα, αλλά ο χρόνος προχωρά και οι άνθρωποι αλλάζουν» είχε πει.

Φωτογραφίες: Shutterstock
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης