Τζέρεμι Κλάρκσον κατά Μέγκαν Μαρκλ: «Ονειρεύομαι να βγει γυμνή στους δρόμους και να της ρίχνουν περιττώματα»

Τζέρεμι Κλάρκσον κατά Μέγκαν Μαρκλ: «Ονειρεύομαι να βγει γυμνή στους δρόμους και να της ρίχνουν περιττώματα»

«Θα της φωνάζουν "ντροπή"» συνέχισε ο παρουσιαστής και προκάλεσε αντιδράσεις - Εναντίον του και η κόρη του

clarkson-meghan-markle3
Με αφορμή το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν αποκτήσει υποστηρικτές, αλλά και φανατικούς εχθρούς.

Μετά τον Πιρς Μόργκαν που τους αποκάλεσε προδότες και ξεδιάντροπους για το «Harry & Megan», σειρά εναντίον τους πήρε ο Τζέρεμι Κλάρκσον.

Ο πρώην παρουσιαστής του «Top Gear» εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της Μέγκαν Μαρκλ, σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε σε βρετανική εφημερίδα.

Εκτός από το ότι μισεί τη δούκισσα του Σάσσεξ, ο Κλάρκσον δεν δίστασε να γράψει πως «ονειρεύεται τη μέρα που θα την αναγκάσουν να παρελάσει γυμνή στους δρόμους κάθε πόλης στη Βρετανία, ενώ τα πλήθη θα φωνάζουν "Ντροπή!" και θα της ρίχνουν σβώλους περιττωμάτων».

«Όλοι όσοι είναι στην ηλικία μου σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο» πρόσθεσε στο άρθρο.
Η Βρετανία δεν είναι ρατσιστική χώρα, λέει ο Ρίσι Σούνακ

Την ίδια ώρα, την αντίδραση του Βρετανού πρωθυπουργού, Ρίσι Σούνακ προκάλεσαν τα σχόλια του Τζέρεμι Κλάρκσον.

Η Βρετανία «δεν είναι μια ρατσιστική χώρα», υπογράμμισε ο Σούνακ όταν ρωτήθηκε σχετικά με τα σχόλια του Κλάρκσον για τη Δούκισσα του Σάσεξ.

«Ρωτήσατε για τον ρατσισμό. Τώρα, έχω δει μερικά από τα πράγματα που έχουν ειπωθεί. Δεν πιστεύω ότι η Βρετανία είναι ρατσιστική χώρα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Αντιδράσεις στα social media - Εναντίον του Κλάρκσον και η κόρη του

Όσοι διάβασαν τα σχόλια του παρουσιαστή για τη Μαρκλ, τον επέκριναν έντονα στα social media. Ανάμεσα σε αυτούς που δυσαρεστήθηκαν ήταν και ο κωμικός, Τζον Μπίσοπ, που έκανε στο Twitter λόγο για «κατάφωρη έκκληση για υποκίνηση ταπείνωσης και βίας σε μια γυναίκα».

Η κόρη του Κλάρκσον, Έμιλι, που παρουσιάζει το podcast «Should I Delete That;» έκανε ξεκάθαρη τη στάση της απέναντι στα σχόλια του πατέρα της για τη Μέγκαν Μαρκλ. Σε ανάρτησή της, η Έμιλι Κλάρκσον έγραψε: «Θέλω να καταστήσω πολύ σαφές ότι αντιτίθεμαι σε όλα όσα είπε ο μπαμπάς μου για τη Μέγκαν Μαρκλ και εξακολουθώ να υποστηρίζω αυτούς που στοχοποιούνται στο διαδικτυακό μίσος».
Κλείσιμο

Ακόμη, ο Τζέισον Μάνφορντ ανάρτησε στο Twitter μια φωτογραφία ενός αποσπάσματος από το άρθρο, με τη λεζάντα: «Αν μπορείτε να υπερασπιστείτε τον Κλάρκσον σε αυτό, τότε παρακαλώ μη μου απαντήσετε, απλώς κάντε unfollow και μπλοκ και προχωρήστε. Δεν πρόκειται ποτέ να συμφωνήσουμε».

Ειδήσεις σήμερα

Το Twitter... ψήφισε υπέρ της αποχώρησης του Μασκ από CEO

Απογοητευμένη η οικογένεια του 16χρονου Ρομά από την απόφαση για τον αστυνομικό - Ετοιμάζουν πορεία διαμαρτυρίας

Φονική μηχανή το Ντόγκο Αρτζεντίνο - Μιλάει το κορίτσι της οικογένειας που έχασε τον «Πάκο»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης