Σίσσυ Φειδά: «Δεν με άγχωσε η διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό μου»

Σίσσυ Φειδά: «Δεν με άγχωσε η διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό μου»

«Κάποια στιγμή τον ρώτησα για το πώς θα το πάρουν οι γονείς του και αμέσως απάντησε πως δεν τους αφορά» συμπλήρωσε

feida
Η Σίσσυ Φειδά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην προσωπική και επαγγελματική της πορεία. Επιπλέον, μίλησε για τον σύζυγό της, σχολιάζοντας τη διαφορά ηλικίας τους, ενώ έκανε λόγο και για την κόρη της.

«Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια και γι’ αυτό δεν έκανα και νωρίς γιατί για εμένα ήταν πολύ σημαντική κίνηση» ανέφερε αρχικά για τον σύζυγό της, Γιώργο Ανδρίτσο και την κόρη τους, Διώνη.

«Το να μεγαλώνεις μια κόρη είναι φανταστικά, είναι όμορφα – δύσκολα, κάποιες φορές, όπως όλες οι μητέρες που θα πρέπει να ισορροπήσουν όπως όλες οι μαμάδες με τη δουλειά τους με τις υποχρεώσεις τους. Αν η κόρη μου έλεγε να μπει στην τηλεόραση, εξαρτάται από το τι θα ήθελε να κάνει» συμπλήρωσε η Σίσσυ Φειδά.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cp5l6yldnycp)
Κλείσιμο

Σχολιάζοντας τα ριάλιτι προγράμματα και τον ρόλο της, ως μητέρα, είπε: «Τα ριάλιτι τα οποία βλέπεις τους ανθρώπους να εκθέτουν την προσωπική του ζωή θεωρώ δεν μας εκφράζουν σαν οικογένεια. Είμαι παρεμβατική ως μητέρα, η κόρη μου είναι 6,5 ετών, οπότε έχει να κάνει μέσα στο πλαίσιο της καθοδήγησης. Και όταν μεγαλώσει η κόρη μου θα είμαι παρεμβατική, το δηλώνω χωρίς καμία ενοχή» ανέφερε η διακοσμήτρια.

Μιλώντας για τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της ανέφερε: «Αφού το έκανα πράξη μίλησα, δεν είχα ιδιαίτερη προτίμηση σε τέτοιου είδους σχέσεις. Η σχέση με τον σύζυγό μου φαντάζομαι ότι είναι όπως οι περισσότερες, με τα πάνω της και τα κάτω της, δεν μπορώ να το διαχωρίσω με θέμα τις ηλικίες. Δεν με άγχωνε η διαφορά ηλικίας. Κάποια στιγμή τον ρώτησα για το πώς θα το πάρουν οι γονείς του και αμέσως απάντησε πως δεν τους αφορά».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού η Σίσσυ Φειδά απάντησε: «Μέχρι στιγμής όχι, είμαι καλά έτσι όπως είμαι, πολύ ικανοποιημένη και πολύ γεμάτη».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Ειδήσεις σήμερα

Το Twitter... ψήφισε υπέρ της αποχώρησης του Μασκ από CEO

Απογοητευμένη η οικογένεια του 16χρονου Ρομά από την απόφαση για τον αστυνομικό - Ετοιμάζουν πορεία διαμαρτυρίας

Φονική μηχανή το Ντόγκο Αρτζεντίνο - Μιλάει το κορίτσι της οικογένειας που έχασε τον «Πάκο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης