Γιώργος Λιανός για Ντάνο και All Star Survivor: «Αφήνω ένα μικρό παραθυράκι ανοιχτό»

Ο παρουσιαστής μίλησε για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και αναφέρθηκε στον Γιώργο Αγγελόπουλο

Το All Star Survivor αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα και ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε σε συνέντευξή του, στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» και μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης που ξεκινάει τον Ιανουάριο.

«Αυτό το διάστημα είναι πιεσμένο για εμένα. Έχω άλλα δύο γυρίσματα για το Voice, αρχές Ιανουαρίου φεύγουμε. Ίσως κάνουμε Πρωτοχρονιά στο αεροπλάνο. Ξεκινάμε στις 8 Ιανουαρίου. Είναι ο πέμπτος μου χρόνος στο Survivor», είπε χαρακτηριστικά.

«Κάθε παραλία έχει 2-3 ρεπόρτερ. Πήγαινα στα εργομετρικά τεστ, μου αρέσει να παρακολουθώ τη διαδικασία ολόκληρη. Θα έχουμε πολύ δυνατούς αγώνες και από άτομα που δεν το περιμένουμε. Θα είναι πολύ υψηλό το επίπεδο», συμπλήρωσε.


Εξήγησε μάλιστα, πως δεν μπορεί να ανακοινώσει ακόμα την τελική 26άδα του ριάλιτι, ενώ αναφέρθηκε στον Γιώργο Αγγελόπουλο και το ενδεχόμενο συμμετοχής του.

«Η τελική 24άδα-26άδα με την οποία θα ξεκινήσει το Survivor δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμη. Το πρώτο τρέιλερ, στο οποίο είναι και ο Ντάνος είναι πιο πολύ αφιερωματικό. Οι 11 παίκτες του τρέιλερ έχουν υπογράψει ήδη και στα άλλα δύο τρέιλερ θα δούμε και τους υπόλοιπους που θα υπογράψουν. Δεν ξέρω αν θα είναι ο Ντάνος, αφήνω ένα ανοιχτό παραθυράκι», δήλωσε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα

The Voice: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των blind auditions και «κλείδωσαν» οι τέσσερις ομάδες

Έτσι γιόρτασε ο Μέσι και όλη η Αργεντινή την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου - Δείτε βίντεο

Το Κατάρ απειλεί με μπλόκο στο φυσικό αέριο στη σκιά του ευρωσκανδάλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr