Δημήτρης Παπανώτας για Μαρία Σολωμού: «Δεν συζητήθηκε αρκετά για τον Mente Fuerte και βρήκε τρόπο να συζητηθεί»

Δημήτρης Παπανώτας για Μαρία Σολωμού: «Δεν συζητήθηκε αρκετά για τον Mente Fuerte και βρήκε τρόπο να συζητηθεί»

Ο δημοσιογράφος απάντησε στις δηλώσεις που έκανε η ηθοποιός για τον ίδιο - «Κόμπλεξ λέγεται αυτό;» είπε μεταξύ άλλων

dimitris_papanotas
Με αφορμή όσα δήλωσε η Μαρία Σολωμού για εκείνον, ο Δημήτρης Παπανώτας θέλησε να απαντήσει στις «κατηγορίες» της.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» και δήλωσε πως δεν γνωρίζει από που προέρχεται η αντιπάθεια του δημοσιογράφου προς το πρόσωπό της.

«Τι να πω για αυτή την προσωπικότητα; Ξέρω ποιος είναι. Έχω την εντύπωση ότι με σιχαίνεται χρόνια ο Παπανώτας. Πες μου έναν λόγο που ένας άνθρωπος μπορεί να σε αντιπαθεί βαθύτατα ο οποίος όμως δεν συνδέεται μαζί σου με κανέναν τρόπο, οι πράξεις σου δεν τον επηρεάζουν πουθενά και έχει άποψη για σένα. Κόμπλεξ λέγεται αυτό; Ψυχολογικά που θα ήταν καλό να πάει κάπου; Μια φορά μόνο έχω πάει καλεσμένη στην εκπομπή, γιατί γνωρίζω την Σταματίνα αρκετά χρόνια πίσω, αλλά νομίζω ότι με προσπέρασε ή φρόντισε να λείπει την ώρα που ήταν η συνέντευξη μου. Θεωρώ ότι με αντιπαθεί βαθύτατα για κάποιον δικό του λόγο. Ε, ας τον λύσει. Υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που λέγονται ψυχολόγοι και καλό είναι να πηγαίνουμε, να λέμε τα προβλήματα μας και να μην τα βγάζουμε στους άλλους χωρίς λόγο», είπε η Μαρία Σολωμού.

Ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε τα λεγόμενά της και δήλωσε πως όχι μόνο δεν ασχολήθηκε με την ηθοποιό, αλλά τόνισε πως βλέπει πολλά πράγματα πάνω της, που κατά τη γνώμη του είναι λάθος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cp5lmnefxpk1)

«Δεν θα κάτσω να απολογηθώ. Εκτός αν θυμάται συγκεκριμένα να μας πει πότε εγώ ασχολήθηκα μαζί της. Βαριέμαι ειλικρινά. Για να καταλάβει κι αυτή ότι τον ψυχολόγο άλλος τον χρειάζεται... Εγώ τα έχω πολύ ξεκαθαρισμένα μέσα μου. Είμαι προοδευτικός άνθρωπος στις πολιτικές μου απόψεις και συντηρητικός στις κοινωνικές. Έναν άνθρωπο που επιλέγει γάμους, διαζύγια, δεν παντρεύομαι αλλά κάνω παιδί, αλλά μετά τα φτιάχνω και με έναν νεότερο, όλο αυτό για τις δικές μου αρχές και τα δικά μου πιστεύω, είναι λάθος», είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε μάλιστα, στη συνέχεια πως έχει κάθε δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του, ενώ ανέφερε πως μάλλον η ηθοποιός έκανε αυτές τις δηλώσεις, για να συζητηθεί.

«Έχω το δικαίωμα να έχω την άποψή μου και την άποψή μου την έχω, χωρίς να με επηρεάζει αυτό που κάνει. Μπορώ να έχω άποψη για τη ζωή, γιατί δεν είμαι 20. Κι επίσης, είναι η δουλειά μου να έχω άποψη. Θα γελάει ειρωνικά η Μαρία Σολωμού για εμένα. Δεν συζητήθηκε αρκετά για τον Mente Fuerte και βρήκε τρόπο να συζητηθεί. Ένας άνθρωπος με σταθερή πορεία στη ζωή του, να πεις ότι έχει κόμπλεξ και χρειάζεται ψυχολόγο. Εσύ που δεν έχεις, τι χρειάζεσαι;», συμπλήρωσε κλείνοντας.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης