Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πρώην της και ο πατέρας της θα γράψουν μαζί... βιβλίο για την πατρότητα

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πρώην της και ο πατέρας της θα γράψουν μαζί... βιβλίο για την πατρότητα

Ο πατέρας των παιδιών της, Κέβιν Φέντερλαϊν ετοιμάζεται να εξασκήσει το «συγγραφικό του ταλέντο» και ο πατέρας της θα τον βοηθήσει 

britney_spears__1_
Ενώ η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απολαμβάνει πλέον τη ζωή της, ελεύθερη, χωρίς τους περιορισμούς, που της επέβαλε ο πατέρας της μέσω της υποχρεωτικής κηδεμονίας, εκείνος και ο πρώην της, Κέβιν Φέντερλαϊν ετοιμάζονται να γράψουν ένα βιβιλίο, σχετικά με την πατρότητα.

Ο πρώην της και πατέρας των παιδιών της αποφάσισε πρώτος να εξασκήσει το... συγγραφικό του ταλέντο και σύμφωνα με την Page Six, ο πατέρας της ποπ σταρ, Τζέιμι Σπίαρς συμφώνησε να τον βοηθήσει, δίνοντάς του τη δική του οπτική, ως πατέρας δύο κοριτσιών.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δύο άνδρες μιλούν πλέον ο ένας στον άλλο, ξεπέρασαν τις δυσκολίες στη σχέση τους και θα συνεργαστούν.

Κλείσιμο
Στο παρελθόν, υπήρχε μια δικαστική διαμάχη που «χώριζε» τους δύο άνδρες. Πιο συγκεκριμένα, το 2019 ο χορευτής είχε υποβάλλει μήνυση εις βάρος του πεθερού του, καθώς ο δεύτερος φέρεται να κακοποίησε τον γιο του, Σον Πρέστον.


Ο Τζέιμι δεν καταδικάστηκε για το περιστατικό, όμως τα περιοριστικά μέτρα που ζήτησε ο Φέντερλαϊν εγκρίθηκαν και δεν είχε την ευκαιρία να δει τα εγγόνια του για τρία χρόνια.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν κυκλοφορήσει περαιτέρω λεπτομέρειες για τη συνεργασία των δύο ανδρών και το συγγραφικό τους εγχείρημα.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης