Άνταμ Σάντλερ: Θα λάβει βραβείο για το χιούμορ του

Άνταμ Σάντλερ: Θα λάβει βραβείο για το χιούμορ του

«Διασκεδάζει το κοινό για πάνω από τρεις δεκαετίες με τις ταινίες του» δήλωσε η πρόεδρος του Κέντρου Κένεντι

adam_sandler
O Άνταμ Σάντλερ πρόκειται να λάβει βραβείο για το χιούμορ του και σύμφωνα με πληροφορίες του ξένου Τύπου η απονομή θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου.

Το βραβείο Μαρκ Τουέιν «αμερικανικού χιούμορ» που θα λάβει ο Χολιγουντιανός ηθοποιός έχει απονεμηθεί σε ηθοποιούς και κωμικούς, όπως οι Ρίτσαρντ Πράιορ, Καρλ Ράινερ, Γούπι Γκόλντμπεργκ, Μπίλι Κρίσταλ, Τζορτζ Κάρλιν και Έλεν Ντε Τζένερις.

Το Κέντρο Παραστατικών Τεχνών Τζον Φ. Κένεντι, ανακοίνωσε ότι το 2023 το Βραβείο θα λάβει ο Άνταμ Σάντλερ σε γκαλά που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου.

«Ο Άνταμ Σάντλερ διασκεδάζει το κοινό για πάνω από τρεις δεκαετίες με τις ταινίες του, τη μουσική και τη θητεία του ως αγαπημένος συντελεστής των θαυμαστών του “Saturday Night Live”. Ο Άνταμ έχει δημιουργήσει χαρακτήρες που μας έκαναν να γελάσουμε, να κλάψουμε και να κλάψουμε από το γέλιο» δήλωσε η πρόεδρος του Κέντρου Κένεντι, Ντέμπορα Φ. Ράτερ.
Κλείσιμο
Ο 56χρονος ηθοποιός-κωμικός, φέτος πρωταγωνίστησε στη δραματική κωμωδία του Netflix «Hustle» και έχει συμμετάσχει σε πολλές κωμικές ταινίες, «Happy Gilmore», «Billy Madison», «Grown Ups», «Big Daddy», «The Longest Yard» και «The Waterboy».

Μάλιστα ο ρόλος του ως Χάουαρντ Ράτνερ στην ταινία «Uncut Gems» χάρισε στον Άνταμ Σάντλερ αρκετές υποψηφιότητες και βραβεία.


Ειδήσεις σήμερα:

Ζευγάρι Ελλήνων δασκάλων σε σερβοκροατικό καρτέλ ναρκωτικών - Δείτε φωτογραφίες

Corriere della Sera: Ο Τζιόρτζι ήθελε να αγοράσει κότερο Εμίρη για την Εύα

Στο 5,4% η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις τάσεις της ΜRB
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης