ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον αποκάλυψε το μοναδικό πράγμα που κρατάει «μυστικό» από τα παιδιά της

Η Σκάρλετ Γιόχανσον αποκάλυψε το μοναδικό πράγμα που κρατάει «μυστικό» από τα παιδιά της

Η ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά της και ανέφερε πως υπάρχει κάτι που κρύβει από τα παιδιά της, καθώς δεν θα ήθελε να ακολουθήσουν το παράδειγμά της

24950444
Η Σκάρλετ Γιόχανσον μίλησε για τις χαρές της μητρότητας, τον σύζυγό της Κόλιν Τζοστ και αποκάλυψε ποιο είναι το μεγαλύτερο μυστικό που κρατάει από τα παιδιά της.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Black Widow» της Marvel βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ντρου Μπάριμορ, με αφορμή την κυκλοφορία της δικής της σειράς ομορφιάς και δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την οικογένειά της.

Όταν αρχικά, η παρουσιάστρια της έδειξε μία φωτογραφία του συζύγου της από το σχολείο, όταν εκείνος είχε ακόμα το μαλλί του κουρεμένο σε «καπελάκι», όπως όλα τα αγόρια τότε, η Σκάρλετ Γιόχανσον απάντησε πως «αποκλείεται να έβγαινε μαζί του, αν τον γνώριζε τότε».

High School Scarlett Johansson Wouldn't Have Dated Teenage Colin Jost

«Αρχικά, ας ξεκαθαρίσουμε πως κι ο αδερφός μου είχε το ίδιο κούρεμα τη δεκαετία των '90ς. Και τα δύο αδέρφια μου για την ακρίβεια. Δεν υπάρχει περίπτωση να έβγαινα μαζί του. Αρχικά, ποιος αποφάσισε πως αυτό το κούρεμα ήταν στιλάτο;», είπε γελώντας η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, η Σκάρλετ Γιόχανσον αναφέρθηκε στα παιδιά της, την 7χρονη κόρη της Ρόουζ Ντόροθι και τον Κόσμο, που ήρθε στη ζωή πριν από 7 μόλις μήνες.

Κλείσιμο

Όπως είπε, είναι πολύ ευτυχισμένη που η οικογένειά τους μεγάλωσε και η ίδια απολαμβάνει ιδιαίτερα τον ρόλο της ως μητέρα.

Μάλιστα, αποκάλυψε τι ήταν αυτό που θα ήθελε να κρατήσει κρυφό από τα παιδιά της σχετικά με το παρελθόν της.

«Η κόρη μου ίσως με έχει ρωτήσει ξανά, δεν είμαι σίγουρη. Όταν ήμουν νεότερη, κάπνιζα και πραγματικά, ντρέπομαι για αυτό. Δεν θα ήθελα ούτε να σκεφτεί να το κάνει ποτέ ή να νομίζει ότι εγώ το θεωρούσα κουλ. Της το απαγορεύω ρητά», τόνισε η Σκάρλετ Γιόχανσον.

Scarlett Johansson Names the One Thing She Doesn't Want Her Kids to Know About Her | The Final 5

Ύστερα εξήγησε τον λόγο που δείχνει τόση αυστηρότητα σε ένα τέτοιο θέμα: «Αυτή είναι η δουλειά μιας μητέρας. Απαγορεύεις στα παιδιά σου να κάνουν πράγματα και εκείνα δεν τα κάνουν. Αυτό εύχομαι τουλάχιστον».


Ειδήσεις σήμερα:

Οι Financial Times «προειδοποιούν» για τον Πούτιν - Κερδίζει χρόνο στις συνομιλίες, όσο συγκεντρώνει στρατό

Στο Αυτόφωρο ο 67χρονος καθηγητής που κατηγορείται ότι παρενόχλησε μαθήτρια στη Θεσσαλονίκη

«Δεν ξέρουμε γιατί πήγε και την σκότωσε», λένε συγγενείς της Ειρήνης από την Τήλο που δολοφονήθηκε στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης