Σωτήρης Χατζάκης: Αποκάλυψε την ατάκα που του είπε ο Νίκος Κούρκουλος στην αρχή της συνεργασίας τους

Σωτήρης Χατζάκης: Αποκάλυψε την ατάκα που του είπε ο Νίκος Κούρκουλος στην αρχή της συνεργασίας τους

«Ο Νίκος Κούρκουλος μου έδωσε τη ντομπροσύνη, την ευθύτητα και τη γενναιοδωρία» είπε μεταξύ άλλων

sotiris_hatzakis
Ο Σωτήρης Χατζάκης μίλησε για τη σχέση του με τον Νίκο Κούρκουλο και και την απόφασή του να μη δημιουργήσει οικογένεια.

Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αποκάλυψε την ατάκα που του είπε κατά την αρχή της συνεργασίας τους, ο Νίκος Κούρκουλος.

«Ο Νίκος Κούρκουλος μου έδωσε τη ντομπροσύνη, την ευθύτητα και τη γενναιοδωρία. Συναντηθήκαμε, με κάλεσε όταν έφυγε ο Κώστας Τσιάνος από αναπληρωτής διευθυντής του Εθνικού, λόγω κόπωσης. Τότε διημείφθη το εξής, γιατί κάποιοι πιστεύουν ότι κάτι άλλο έγινε. Μου λέει ο Κούρκουλος "θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Αν γυρίσω την πλάτη, θα με μαχαιρώσεις ή θα με προστατεύσεις;". Και του λέω "εγώ λέω ότι θα σας προστατεύσω, αλλά η ζωή θα δείξει"», θυμάται.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-covg943wkhw1)

«Μου δίνει το χέρι και μου λέει "πάμε". Κι έτσι πήγαμε μέχρι τέλους. Παρασκευή δουλεύαμε, Κυριακή μπήκε στο νοσοκομείο και τελείωσε εκεί την απίστευτη ζωή του», συμπλήρωσε.

Όσο για την απόφασή του να μην κάνει οικογένεια, ο Σωτήρης Χατζάκης ανέφερε: «Από μικρός το σκεφτόμουν. Αφού κάναμε τις πρώτες χαζόμάρες με τα κορίτσια κι "έφευγαν" παιδιά πριν γεννηθούν. Το μετανιώνω πολύ αυτό. Τότε όμως, δεν είχαμε μυαλό, το μυαλό ήταν κάτω από τη μέση. Μετά άρχισα να αγαπώ πολύ τα παιδιά και συνειδητοποίησα ότι προσωποποιείται η ευθύνη».

Τέλος, μίλησε για τις καταγγελίες που έγιναν γνωστές στον χώρο του θεάματος, στο πλαίσιο του κινήματος #MeToo. «Το θέμα είναι τόσο σοβαρό, όσο δεν γίνεται. Πρέπει να θεσμοθετηθεί. Είχα πει στα κορίτσια "μπράβο σας που βγάλατε μια βαρβαρότητα στην επιφάνεια, τώρα πρέπει να μην το αφήσετε εκεί, να μη χαθείτε και πάει". Μπορεί να γίνει το κίνημα #metoo όπως ο "Συνήγορος του Πολίτη"», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης