Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δημοσίευσε φωτογραφίες από το αυριανό επεισόδιο
Ορέστης και Κλέλια απαθανατίζονται αγκαλιά στην παραλία «Ερημίτης» - Δείτε τα στιγμιότυπα από το 8ο επεισόδιο
Το νέο επεισόδιο του «Maestro» θα προβληθεί αύριο, Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράστηκε στα social media μερικά στιγμιότυπα από τα νέα πλάνα.
Μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ο δημιουργός και πρωταγωνιστής της σειράς ανέβασε τρεις φωτογραφίες του Ορέστη και της Κλέλιας.
Το ζευγάρι του «Maestro» απαθανατίστηκε στην παραλία «Ερημίτης» των Παξών, όπου και πραγματοποιείται το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων. Σε μία από τις εικόνες που κοινοποίησε, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ποζάρει αγκαλιά με τη συμπρωταγωνίστριά του, Κλέλια Ανδριολάτου στην παραλία και χαμογελαστοί τραβούν μία selfie φωτογραφία.
Δείτε τις φωτογραφίες
Διαβάστε την περίληψη του νέου επεισοδίου «Αυτοάνοσα»
Η εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας οδηγεί σε αδιέξοδο τον Ορέστη που έχει πλέον αποδεχτεί τον έρωτά του για την Κλέλια.
Ο Χαράλαμπος απομακρύνει από το φεστιβάλ τη Μαρία και τον Σπύρο, ο οποίος φαίνεται να αποδέχεται τη μοίρα του.
Η Μαρία ανακαλύπτει κάτι για τον άντρα της που τη φτάνει στα όριά της.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.