Εύη Βατίδου: «Οι άνδρες μόνο απογοήτευση μου έχουν προσφέρει»

Εύη Βατίδου: «Οι άνδρες μόνο απογοήτευση μου έχουν προσφέρει»

Όσα δήλωσε για την προσωπική της ζωή, την ανατροφή των παιδιών της και τις δυσκολίες που έχει περάσει 

evi_vatidou__1_
Μια συνέντευξη έδωσε η Εύη Βατίδου και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, αλλά και τα παιδιά της.

Μιλώντας στο «Mega Καλημέρα» ανέφερε πως μετά από τόσες δυσκολίες που πέρασε, μεγαλώνοντάς τα μόνη της, θεωρεί πως πλέον μπορεί να κάνει ένα restart στη ζωή της, εφόσον κι εκείνα έφυγαν για σπουδές.

«Νομίζω πως τα παιδιά πέρασαν ωραία μαζί μου, ήμουν άνετη μαμά κι εγώ πέρασα ωραία μαζί τους, τα παιδιά μου ήταν το κίνητρό μου να σταθώ στις δυσκολίες που μας ήρθαν», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήθελα και θέλω τα παιδιά μου στην πορεία της ζωής τους να κάνουν τις δικές τους επιλογές και να είναι ευτυχισμένα με αυτό που έχουν επιλέξει. Είναι και τα δύο στη Νομική. Όταν είχα τα παιδιά μικρά, δεν δούλευα κάθε μέρα. Βέβαια, αναγκάστηκα να δουλέψω και μέσα στο σπίτι, δούλεψα και εκτός. Γενικά έχω κάνει πολλή δουλειά. Και με τα παιδιά έκανα πολλή δουλειά, αφιερώθηκα σε αυτά», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-covdi491g09t)


Όπως ανέφερε στη συνέχεια, είναι πολύ ευχαριστημένη με όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα. «Θεωρώ ότι τα παιδιά δεν στερήθηκαν τίποτα, αν και με τα οικονομικά μου πιεζόμουν πολύ. Δεν μπορώ να πω ότι ο πατέρας τους δεν βοηθούσε, μέχρι ενός σημείου βεβαίως, βοήθησε. Ό,τι και να μου ζητούσαν, τους το έδινα», δήλωσε.

Πλέον, που έχουν φύγει και τα δύο από το σπίτι, αναπολεί τις στιγμές που ήταν μικρότερα και βρίσκονταν και μαζί της.

«Όταν τα παιδιά είναι μικρά, μερικές φορές σε εκνευρίζουν γιατί λες ότι σου τρώνε τον χρόνο. Όταν μεγαλώνουν σου λείπουν. Αλλάζει η ζωή σου. Μετά αναπολείς τις στιγμές του παρελθόντος», εξήγησε και παραδέχτηκε πως η συντροφικότητα είναι κάτι που λείπει από τη ζωή της.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-covdl1wysjxd)

«Θα ήθελα έναν σύντροφο, αλλά από την άλλη λέω, ίσως είναι καλύτερα να είμαι μόνη μου. Μου λείπει η εσωτερική γαλήνη που θα μου έδινε ο σύντροφος.Όταν ήταν μικρά τα παιδιά, έψαχνα έναν σύντροφο που θα ήταν και πατριός. Όλες οι γυναίκες που είναι χωρισμένες και έχουν παιδιά, θέλουν ο σύντροφός τους να τα πηγαίνει καλά με τα παιδιά τους. Αλλά δεν δέχτηκαν τα παιδιά μου με την έννοια των ευθυνών. Οι άνδρες μόνο απογοήτευση μου έχουν προσφέρει. Αν δεν ήμουν απογοητευμένη θα είχα κάποιον δίπλα μου», τόνισε.


Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται νέα ισχυρή κακοκαιρία - Οι πρώτες εκτιμήσεις για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Δείτε βίντεο: O Κριστιάνο Ρονάλντο έφυγε μόνος του από το γήπεδο ενώ οι Πορτογάλοι πανηγύριζαν την πρόκριση

Ρονάλντο-Χακίμι έδωσαν ραντεβού στους «8» του Μουντιάλ - «Θεία δίκη» για την Ισπανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης