Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Επίθεση αγάπης» στην αδερφή της που μέχρι πρότινος μισούσε

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Επίθεση αγάπης» στην αδερφή της που μέχρι πρότινος μισούσε

«Είσαι ένα αποβράσμα που προσπαθεί να βγάλει λεφτά από εμένα» της είχε πει πριν μήνες - Οι ακόλουθοι της ποπ σταρ ισχυρίζονται ότι της έκλεψαν το προφίλ

britney_aderfi38
Κάθε δημοσίευση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς γίνεται viral και αυτή τη φορά, η ποπ σταρ έφερε για ακόμη μία φορά τα πάνω, κάτω στο Instagram, ανήμερα των γενεθλίων της, Σάββατο 2 Δεκεμβρίου.

Αφορμή στάθηκε μία ανάρτηση όλο αγάπη που έκανε για την αδερφή της, Τζέιμι Λιν Σπίαρς, την οποία στο παρελθόν έχει αποκαλέσει «απόβρασμα» και την έχει κατηγορήσει ότι «έλεγε ψέματα». Είναι άλλωστε, γνωστή η κόντρα της με την οικογένειά της, την οποία έχει κατηγορήσει πολλές φορές δημόσια για όσα ισχυρίζεται ότι της έκανε, κατά τη διάρκεια της 13χρονης υποχρεωτικής κηδεμονίας της.

Μέσα από το προφίλ της, η Σπίαρς ανέβασε δύο φωτογραφίες της Τζέιμι Λιν Σπίαρς και στη λεζάντα έγραψε:

«Είναι τα γενέθλιά μου, αλλά είσαι η καρδιά μου, γι' αυτό σε σκέφτομαι… συγχαρητήρια που είσαι τόσο γενναία, συγκλονιστική και έδειξες θάρρος και δόξα στην εκπομπή σου 🎉 !!! Δεν είσαι μόνη… αν ξέρει κανείς πώς είναι αυτό… Το καταλαβαίνω 🤧🤧🤧 Αδερφάκι μου!!! Σε αγαπώ !!!».

Δείτε τη δημοσίευσή της
tzeimilin82

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φαν της Σπίαρς έσπευσαν να εκφράσουν την ανησυχία τους για την τραγουδίστρια, με μερικούς να φοβούνται πως ο λογαριασμός της δεν χρησιμοποιείται από την ίδια.

«Εντάξει, ποιος έκλεψε τον λογαριασμό της;», «Τι της συμβαίνει;» αναρωτιούνται οι θαυμαστές της στα σχόλια κάτω από τη δημοσίευση.

Δείτε περισσότερα

βρι55
βριτ33
βριτ22
βρι1111
Ενοχλημένη από την στάση της Τζέιμι Λιν και τις «ψευδείς κατ' αυτήν» δηλώσεις της για την ζωή της, πριν μήνες η Μπρίτνεϊ Σπίαρς της επιτέθηκε δημόσια μέσω των social media κατηγορώντας την ότι προσπαθεί να επωφεληθεί με κάθε τρόπο από την επώδυνη ιστορία της.

Μάλιστα, δεν δίστασε να μιλήσει με σκληρούς χαρακτηρισμούς για την μικρότερη αδερφή της, αποκαλώντας την «απόβρασμα».

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανάρτησε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη της αδερφής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και κάτω από αυτό έγραψε: «Εθνικό best seller; Χαχα! Η χρονική στιγμή που κυκλοφόρησε το βιβλίο σου ήταν απίστευτη Τζέιμι Λιν... Ειδικά γνωρίζοντας ότι όλος ο κόσμος δεν είχε ιδέα τι πραγματικά μου έκαναν!!!! Ολόκληρη η οικογένειά μου, συμπεριλαμβανομένου και εσένα λέει ότι "ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ"…. Βλακείες!!! Αλλά αυτό που λένε αυτές οι γυναίκες εδώ είναι αρκετά ξεκάθαρο!!!! Είμαι λίγο σοκαρισμένη που οι περισσότεροι άνθρωποι σαν κι αυτές τις αληθινές αδερφές ψυχές δεν το λένε έτσι όπως είναι!!! Συγχαρητήρια για το best seller… Δεν εκπλήσσομαι καθόλου!!! Το νεύρο σου ήταν να πουλήσεις ένα βιβλίο και να λες βλακείες και ψέματα όπως είπες ψέματα για την Αλέξα Νίκολας!!!! Μακάρι να έκανες  ένα τεστ ανίχνευσης ψεύδους, ώστε όλοι αυτοί οι άνθρωποι να δουν ότι λες ψέματα για 'μένα!! Μακάρι ο παντοδύναμος Κύριος να μπορούσε να κατέβει και να δείξει σε όλο τον κόσμο ότι λες ψέματα και βγάζεις χρήματα από εμένα!!!! Είσαι ένα αποβράσμα, Τζέιμι Λιν».


Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Άφαντος ο πατέρας Αντώνιος - Έρευνα για 4 κακουργήματα σε πρώην στελέχη της «Κιβωτού»

Συννεφιά, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες σήμερα

Τετ α τετ Ουίλιαμ με Μπάιντεν στη σκιά του σκανδάλου με τα ρατσιστικά σχόλια στο παλάτι


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης