Η Χριστίνα Κολέτσα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», με αφορμή την έναρξη των νυχτερινών της εμφανίσεων με τον Χρήστο Ζώτο.
Η τραγουδίστρια, η οποία έζησε μία ξεχωριστή εμπειρία στο Asia Express μαζί με τη Maria Maroulis, τους προηγούμενους μήνες, κατάφερε να φτάσει στον τελικό του ριάλιτι παιχνιδιού.
Όπως αποκάλυψε με τις απαντήσεις της στην πρωινή εκπομπή του Alpha, δέχεται επίμονο φλερτ στα social media, αλλά όχι και στην πραγματική ζωή: «Στα social media με φλερτάρουν, πολλές φορές και απροκάλυπτα και μερικές φορές και χυδαία! Μερικές φορές και γλυκά αλλά συνήθως δεν απαντώ. Από κοντά, όμως, δεν με φλερτάρουν. Όχι».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coq9i996aezt)
Μιλώντας για την εμπειρία της στο Asia Express η Χριστίνα Κολέτσα τόνισε: «Αυτό που δεν βλέπατε εσείς αλλά έπρεπε να το διαχειριστούμε εμείς με την Μαρία στο Asia Express ήταν πως τα βράδια ήμασταν ολομόναχες στα σπίτια των locals. Σε ένα ξένο σπίτι να κοιμάσαι και να είσαι με το ένα μάτι ανοιχτό, αυτό ήταν πάρα πολύ έντονο πράγμα το οποίο δεν μπορεί να φανεί τηλεοπτικά. Αλλά τα βράδια πραγματικά που μέναμε τελείως μόνες μας εκεί ήταν συγκλονιστικό».
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.