Η Χριστίνα Κολέτσα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», με αφορμή την έναρξη των νυχτερινών της εμφανίσεων με τον Χρήστο Ζώτο.
Η τραγουδίστρια, η οποία έζησε μία ξεχωριστή εμπειρία στο Asia Express μαζί με τη Maria Maroulis, τους προηγούμενους μήνες, κατάφερε να φτάσει στον τελικό του ριάλιτι παιχνιδιού.
Όπως αποκάλυψε με τις απαντήσεις της στην πρωινή εκπομπή του Alpha, δέχεται επίμονο φλερτ στα social media, αλλά όχι και στην πραγματική ζωή: «Στα social media με φλερτάρουν, πολλές φορές και απροκάλυπτα και μερικές φορές και χυδαία! Μερικές φορές και γλυκά αλλά συνήθως δεν απαντώ. Από κοντά, όμως, δεν με φλερτάρουν. Όχι».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coq9i996aezt)
Μιλώντας για την εμπειρία της στο Asia Express η Χριστίνα Κολέτσα τόνισε: «Αυτό που δεν βλέπατε εσείς αλλά έπρεπε να το διαχειριστούμε εμείς με την Μαρία στο Asia Express ήταν πως τα βράδια ήμασταν ολομόναχες στα σπίτια των locals. Σε ένα ξένο σπίτι να κοιμάσαι και να είσαι με το ένα μάτι ανοιχτό, αυτό ήταν πάρα πολύ έντονο πράγμα το οποίο δεν μπορεί να φανεί τηλεοπτικά. Αλλά τα βράδια πραγματικά που μέναμε τελείως μόνες μας εκεί ήταν συγκλονιστικό».
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας