OΛευτέρης Πανταζής μίλησε για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στη Eurovision, την κόρη του, Κόνι Μεταξά, αλλά και τα αποτελέσματα που εμφανίζονται δίπλα στο όνομά του στην αναζήτηση της Google.
Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στην πρόταση που του έγινε για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού.
«Μου έκαναν και φέτος πρόταση για τη Eurovision. Είπα ότι αν θα πάω πρέπει να είναι ένα τραγούδι ξεσηκωτικό με ωραίο ρυθμό. Αν είναι και λίγο Ποντιακό, τρομαχτό, μπορεί να κάνουμε και καμιά επιτυχία», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cophu3xeh6f5)
Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος του αποκάλυψε τι εμφανίζεται δίπλα στο όνομά του, στην αναζήτηση της Google. Όπως είπε, η λέξη που βγαίνει είναι «πέθανε».
«Παναγία μου! Αλήθεια λες; Δεν έχω ιδέα. Αυτά είναι μακάβρια πράγματα, μην το συζητάμε. Η ζωή είναι ωραία», δήλωσε.
Τέλος, αναφέρθηκε στην κόρη του, Κόνι Μεταξά και ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να σχολιάζει τις δηλώσεις της.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.