Δέσποινα Βανδή - Φοίβος: Η σπάνια κοινή τους εμφάνιση μετά το καλλιτεχνικό «διαζύγιο» - Δείτε το βίντεο

Δέσποινα Βανδή - Φοίβος: Η σπάνια κοινή τους εμφάνιση μετά το καλλιτεχνικό «διαζύγιο» - Δείτε το βίντεο

«Σαν να μην πέρασε μια μέρα, 20 χρόνια μετά!» έγραψε η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της

vandi_foibos38
Όταν η Δέσποινα Βανδή και ο Φοίβος διέκοψαν τη συνεργασία τους, τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να μην έχουν πια καλές σχέσεις μεταξύ τους έπεσαν «βροχή».

Με τη νέα της ανάρτηση στο Instagram, η τραγουδίστρια όχι μόνο διέψευσε τις φήμες αυτές, αλλά έδειξε και την αγάπη που έχει στον συνθέτη με τον οποίο συνεργάστηκαν για 17 χρόνια. Η ίδια έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα του μιούζικαλ «Γεια» του Φοίβου και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media τις ευχές της να πάει καλά, ενώ δεν παρέλειψαν να ανταλλάξουν και φιλιά με τον Φοίβο.

«Έχω αγωνιααααα!!! Είμαι εδώ γεμάτη χαρά για τον Φοίβο και συγκίνηση! Σαν να μην πέρασε μια μέρα! 20 χρόνια μετά!» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της

Δείτε το βίντεο

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο συνθέτης τον περασμένο Φεβφρουάριο, είχε δηλώσει:

«Τα αισθήματα με την Δέσποινα είναι αμοιβαία κι εξακολουθώ να τα αισθάνομαι κι εγώ για αυτήν. Έχεις κάποιο αγαπημένο φαγητό;» είπε ο Φοίβος απευθυνόμενος στον Νίκο Χατζηνικολάου και συνέχισε: «Φαντάζεσαι να τρως κάθε μέρα επί 17 χρόνια μακαρόνια με κιμά; Δεν θα έφτανε κάποια στιγμή που θα ήθελες να δοκιμάσεις κάποιο άλλο φαγητό; Είναι τόσο απλό νομίζω. Η Δέσποινα ήθελε να δοκιμάσει κι άλλα πράγματα κι είναι κατανοητό. Εγώ είμαι διαφορετικής οπτικής, πιο επαγγελματικής. Δηλαδή είμαι του δόγματος ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις. Είμαι πιο ψυχαναγκασμένος και σταθερός. Ο καλλιτέχνης όμως θέλει να ψάχνεται και πολύ καλά έκανε».

Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» μίλησε και η Δέσποινα Βανδή λέγοντας:

«Τι να σας πω για τον Φοίβο, είναι τόσα πολλά που δεν φτάνει μια συνέντευξη. Όλες τις μεγάλες συγκινήσεις τις έχω ζήσει μαζί με τον Φοίβο. Ήταν ήδη πετυχημένος όταν συναντηθήκαμε, δεν μπορούσα να φανταστώ τα πράγματα που θα ακολουθούσαν. Η σχέση μας ειλικρινής, ζεστή, μερικές φορές μπορεί να γίνει σκληρός, αλλά αυτό που πάντα εκτιμούσα, ήταν ότι ήξερα ότι δεν υπήρχε ποτέ δεύτερη σκέψη. Οι δίσκοι μας ήταν πάντα πολυμορφικοί, οπότε κάναμε μεγάλες επιτυχίες σε όλα τα είδη. Το “Γεια” ήταν η κορυφαία μας στιγμή. Αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι ότι στο στούντιο πήγαινα και δεν ήξερες τι θα πεις. Καλούμουν εκείνη την ώρα να πω το τραγούδι, να μάθω τις νότες, να βάλω τον ψυχισμό μου, ατελείωτες ώρες. Θυμάμαι τον Φοίβο να λέει “τίποτα δεν έχουν καταλάβει τίποτα” είχε την αγωνία. Εγώ είχα την απόλυτη σιγουριά. Σε αγαπάω πολύ. Μπορεί να έχουμε χαθεί τα τελευταία χρόνια, σε έχω στην καρδιά μου πάντα. Ήμασταν παντρεμένοι μουσικά 16 χρόνια, κάπου εκεί. Θέλω μόνο τα καλύτερα για σένα».


Ειδήσεις σήμερα:


Κιβωτός του Κόσμου: Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας

«Καλάθι του νοικοκυριού»: Το πείραμα μπορεί και να πετύχει

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 26χρονος για τον θάνατο της 21χρονης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης