Οι τελευταίες αναρτήσεις των celebrities πριν από τον θάνατό τους

Οι τελευταίες αναρτήσεις των celebrities πριν από τον θάνατό τους

Κάποιοι ήξεραν πως σύντομα θα έβαζαν τέλος στη ζωή τους και θέλησαν να αποχαιρετήσουν το κοινό τους, ενώ κάποιοι άλλοι ονειρεύονταν για το μέλλον, δίχως να ξέρουν ότι όδευαν προς τον θάνατο

avicii-boseman-rivera-arthrou
Τα social media είναι μια καλή ευκαιρία για το κοινό να εκφράζει τις σκέψεις του και τις ανησυχίες του, αν και συνήθως οι περισσότεροι χρήστες φροντίζουν να παρουσιάζουν μια πραγματικότητα πιο όμορφη και φανταχτερή από την καθημερινή τους ζωή.

Ίσως έτσι, νομίζουν πως θα γίνουν πιο εύκολα αποδεκτοί από τον υπόλοιπο κόσμο και θα κερδίσουν τον θαυμασμό του. Ωστόσο, κάποιες φορές, τόσο οι απλοί άνθρωποι, όσο και οι celebrities τείνουν να εκθέτουν τον πραγματικό τους εαυτό και να μοιράζονται τις αληθινές τους σκέψεις, όσο «σκοτεινές» κι αν μπορεί να φανούν σε κάποιους.

Ειδικότερα, λίγο πριν το «τέλος», οι επώνυμοι φαίνεται πως αδιαφορούν για το πώς δείχνουν στα μάτια των άλλων. Συχνά, οι τελευταίες τους δημοσιεύσεις αποτελούν ενδείξεις ότι οδεύουν προς τον θάνατο, ενώ σε άλλες περιπτώσεις, οι αναρτήσεις τους μπορεί να είναι ακόμα και προφητικές. Υπάρχουν βέβαια, εκείνοι που έκαναν ό,τι μπορούσαν για να κρύψουν την αλήθεια από το κοινό τους για χρόνια, όμως δεν άντεξαν να μη γράψουν έναν συναισθηματικό αποχαιρετισμό στα social media.

Ακολουθούν μερικές από τις τελευταίες αναρτήσεις διάσημων προσώπων, προτού φύγουν από τη ζωή.

Νάγια Ριβέρα

Η τελευταία ανάρτηση της ηθοποιού έγινε μία ημέρα, πριν τον τραγικό της θάνατο στις 8 Ιουλίου του 2020. Η Νάγια Ριβέρα έφυγε από τη ζωή στη λίμνη Πίρου, αφού κατάφερε πρώτα να σώσει τον γιο της, Τζόσι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του People, εκείνη και ο γιος της βρίσκονταν στη λίμνη και απολάμβαναν τη βόλτα τους με ένα σκάφος.

Αφού έκαναν μαζί μία βουτιά, η Ριβέρα βυθίστηκε και δεν κατάφερε να βγει ξανά στην επιφάνεια. Ωστόσο, μπόρεσε να σώσει τον γιο της, ανεβάζοντάς τον πίσω στο σκάφος. Η ηθοποιός δεν κατάφερε όμως, να πάρει οξυγόνο, καθώς σήκωσε μόνο τα χέρια της πάνω από το νερό. Η τελευταία λέξη που την άκουσε ο γιος της να λέει ήταν «βοήθεια». Για πέντε ημέρες, η Νάγια Ριβέρα θεωρούνταν αγνοούμενη, μέχρι που βρέθηκε τελικά νεκρή σε ηλικία μόλις 33 ετών.

Η τελευταία της ανάρτηση έγινε μόλις μια ημέρα πριν πεθάνει. Η ηθοποιός είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο με την ίδια και τον γιο της και κάτω από αυτό έγραφε: «Μόνο οι δυο μας». Τελικά, απέδειξε την αγάπη που έτρεφε για τον γιο της, καθώς θυσίασε τη ζωή της για να σώσει τη δική του.

Κλείσιμο

Ρόμπιν Γουίλιαμς

Η αυτοκτονία του Ρόμπιν Γουίλιαμς παραμένει μέχρι και σήμερα ένα θέμα προς συζήτηση, καθώς σκόρπισε τη θλίψη σε εκατομμύρια θαυμαστές και μη, παγκοσμίως. Αν και για δεκαετίες, ο κωμικός προκαλούσε το γέλιο του κοινού του, πίσω από το χαμόγελό του κρυβόταν ένα βαθύ σκοτάδι.

Η τελευταία του ανάρτηση ήταν ένας φόρος τιμής στην κόρη του, Ζέλντα. Την 1η Αυγούστου του 2014, ο ηθοποιός μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται να κρατά στην αγκαλιά του την κόρη του, ενώ εκείνη είναι ακόμα μικρή.



Στη λεζάντα έγραψε: «Μπορεί σήμερα να κλείνεις το 1/4 του αιώνα, αλλά θα είσαι πάντα το κοριτσάκι μου. Χρόνια πολλά. Σε αγαπώ». Λίγες ημέρες αργότερα, στις 11 Αυγούστου, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, σε ηλικία 63 ετών. Ο ηθοποιός για χρόνια έδινε μάχη με την κατάθλιψη, την αγχωτική διαταραχή και την εκφυλιστική πάθηση Lewy, που συνδέεται με την άνοια.

Τσάντγουικ Μπόουζμαν

Κανείς δεν πίστευε ότι ο πρωταγωνιστής του «Black Panther» θα έφευγε από τη ζωή τόσο νέος. Ο ηθοποιός είχε διαγνωστεί με καρκίνο του παχέος εντέρου το 2016, σε ηλικία μόλις 39 ετών. Αποφάσισε για χρόνια να κρατήσει κρυφή την αρρώστια και να συνεχίσει να εργάζεται στην κινηματογραφική βιομηχανία.

Η τελευταία του ανάρτηση στο Instagram ήταν μια κίνηση ενθουσιασμού, όταν στις 12 Αυγούστου του 2020, το Δημοκρατικό Κόμμα κέρδισε τις εκλογές και η Καμάλα Χάρις διορίστηκε ως αντιπρόεδρος. Ο Μπόουζμαν δημοσίευσε λοιπόν, μια φωτογραφία του ίδιου δίπλα στην Καμάλα Χάρις, ενώ βρίσκονταν σε μια συγκέντρωση. Κάτω από αυτή έγραψε «ΝΑΙ».


Δύο εβδομάδες αργότερα, ανακοινώθηκε ο θάνατός του σε ηλικία 43 ετών. Η δημοσίευσή του έδειχνε έναν άνθρωπο γεμάτο αισιοδοξία για το μέλλον. Άλλωστε, ο ίδιος δεν θεωρούσε ότι ο καρκίνος θα τον νικήσει και μάλιστα, είχε συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει και στο σίκουελ του «Black Panther».

Avicii

Ο Σουηδός DJ είχε καταφέρει να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής. Για πολλά χρόνια ωστόσο, παρά την επιτυχία που είχε γνωρίσει, έδινε τη δική του μάχη με τις ψυχικές νόσους, ενώ αντιμετώπιζε και προβλήματα εθισμού.

Στις 4 Απριλίου του 2018, ο Avicii, κατά κόσμον Τιμ Μπέρλινγκ, ανάρτησε το τελευταίο του στιγμιότυπο στο Instagram, που τον δείχνει να περπατά μέσα σε ένα όμορφο σπίτι. «Είναι πάντα ηλιόλουστα στην Καλιφόρνια», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του, προσπαθώντας να δείξει στο κοινό του πως ήταν χαρούμενος. Ωστόσο, μέσα του πάλευε με τους δαίμονές του. Λίγες εβδομάδες αργότερα, στις 20 Απριλίου κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο Ομάν, έβαλε τέλος στη ζωή του, σε ηλικία μόλις 28 ετών.


Η θετική στάση που έδειχνε στους γύρω του, ακόμα και τα μουσικά του βίντεο, που απέπνεαν αισιοδοξία έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα προβλήματα που αντιμετώπιζε. Δεν ήθελε να δείξει σε κανέναν την καταθλιπτική του φύση. Αντιθέτως, προσπαθούσε να πείσει τον κόσμο γύρω του πως ήταν ένας χαρούμενος άνδρας, στην καλύτερη φάση της ζωής του.

Μπομπ Σάγκετ

Ήταν ένας από τους σπουδαιότερους κωμικούς κι έχει χαρίσει άφθονο γέλιο στο κοινό, μέσα από τη σειρά «Full House». Ο ίδιος πίστευε πως θα συνεχίσει να το κάνει αυτό για πολλά χρόνια ακόμα, καθώς δεν είχε ιδέα ότι ο θάνατός του θα ερχόταν τόσο νωρίς.

Η τελευταία του ανάρτηση άλλωστε, αυτό μαρτυρά, καθώς έγινε μόλις λίγες ώρες πριν από τον θάνατό του, στις 9 Ιανουαρίου του 2022 και έκρυβε μόνο ενθουσιασμό. «Επιστρέφω στην κωμωδία όπως όταν ήμουν 26 ετών. Υποθέτω ότι βρίσκω τη νέα μου φωνή και λατρεύω την κάθε στιγμή της. Εντάξει, τα λέμε σε δύο εβδομάδες... Και ελέγξτε το BobSaget.com για τα ραντεβού μου το 2022. Πηγαίνω παντού μέχρι να πάρω την ειδική λήψη. Και μετά πιθανώς να συνεχίσω γιατί είμαι εθισμένος σε αυτό. Ειρήνη», είχε γράψει.


Η δημοσίευσή του ήταν τραγική, αν σκεφτεί κανείς πως ενώ ήταν τόσο χαρούμενος για την έναρξη των εμφανίσεών του, λίγες ώρες αργότερα, υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι του, πιθανότατα από πτώση. Όταν στη συνέχεια, πήγε για ύπνο, ο Μπομπ Σάγκετ αποκοιμήθηκε και δεν ξύπνησε ποτέ.

Αν Χες

Αναμφίβολα, αποτελεί έναν από τους πιο τραγικούς και απροσδόκητους θανάτους διασήμων. Μάλιστα, το πιο οδυνηρό κομμάτι της υπόθεσης ήταν η χαρούμενη και γεμάτη ελπίδα, ανάρτηση που έκανε σχεδόν έναν μήνα, πριν φύγει από τη ζωή.

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, στις 14 Ιουλίου 2022, η ηθοποιός πόζαρε χαρούμενη με τον Τζόι Λόρενς και τη σύζυγό του, Σαμάνθα γράφοντας στη λεζάντα: «Όμορφες στιγμές στο πλατό με τον Λόρενς».


Λίγες εβδομάδες αργότερα, στις 5 Αυγούστου, η Αν Χες ενεπλάκη σε δύο ασυνήθιστα τροχαία ατυχήματα, το ένα εκ των οποίων την άφησε εγκεφαλικά νεκρή. Εννέα ημέρες αργότερα, άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 53 ετών, καθώς την αποσύνδεσαν από τη μηχανική υποστήριξη.

Τζαμάλ Έντουαρντς

Ήταν ένα από τα κορυφαία ονόματα της βρετανικής χιπ-χοπ σκηνής κι έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 31 ετών. Όπως είχε αποκαλύψει η μητέρα του, βρισκόταν στο πατρικό του σπίτι μαζί με την ίδια και την αδερφή του, όταν έπαθε καρδιακή προσβολή.

Η τελευταία του ανάρτηση στο Instagram ήταν αφιερωμένη στον κολλητό του φίλο και καλλιτέχνη, Εντ Σίραν, ο οποίος γιόρταζε τα γενέθλιά του. «Χρόνια πολλά, αδερφέ. Ευλογημένος που σε έχω στη ζωή μου. Ξέρεις ότι εδώ και χρόνια είσαι ο συνοδοιπόρος μου σε όλα. Συνέχισε να μας εμπνέεις», είχε γράψει, στις 17 Φεβρουαρίου του 2022, χωρίς να γνωρίζει ότι τρεις ημέρες αργότερα, θα ερχόταν το τέλος και δεν θα έβλεπε ξανά τον φίλο του.


Τσέστερ Μπένινγκτον

Κανείς δεν περίμενε ότι ο frontman των Linkin Park θα έδινε τέλος στη ζωή του, λίγες ημέρες μετά τη μεγαλύτερη συναυλία του συγκροτήματος στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

Στις 7 Ιουλίου του 2017, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο, με τον ίδιο πάνω στη σκηνή και πίσω του χιλιάδες κόσμο να τον αποθεώνει. Σαν να γνώριζε ότι αυτή θα ήταν η τελευταία του εμφάνιση και ήθελε να «μείνει».



Στις 20 Ιουλίου, ο Μπένινγκτον αυτοκτόνησε στο Λος Άντζελες. Όπως είχε δηλώσει ο Μάικ Σινόντα, ο τραγουδιστής ήταν συντετριμμένος από την αυτοκτονία ενός άλλου θρύλου της ροκ σκηνής, του Κρις Κορνέλ, με τον οποίο ήταν πολύ δεμένοι. Πιθανότατα λοιπόν, η αιτία της αυτοκτονίας του να ήταν αυτή, σε συνδυασμό με την κατάθλιψη, από την οποία έπασχε για χρόνια.

Μπέτι Γουάιτ

Η σπουδαία ηθοποιός ανυπομονούσε να γιορτάσει τα 100 χρόνια, όμως δεν τα κατάφερε. Στις 28 Δεκεμβρίου του 2021, η Μπέτι Γουάιτ ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία από το εξώφυλλο που θα κυκλοφορούσε το περιοδικό People και θα ήταν αφιερωμένο σε εκείνη. Το τεύχος θα έβγαινε στις 17 Ιανουαρίου, την ημέρα δηλαδή, που θα έκλεινε τα 100.


«Τα 100α γενέθλιά μου... Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πλησιάζουν και το περιοδικό People γιορτάζει μαζί μου!», είχε γράψει. Τελικά, δεν κατάφερε να το δει σε κυκλοφορία. Τρεις ημέρες μετά τη δημοσίευσή της, η Μπέτι Γουάιτ έφυγε από τη ζωή.

Σέιν Γουόρν

Ο θάνατος του «θρύλου» του κρίκετ ήταν ένας από τους πιο συγκλονιστικούς στην αθλητική ιστορία. Η χαρούμενη φυσιογνωμία του, σε συνδυασμό με τον ζωηρό του χαρακτήρα τον έκαναν να μοιάζει «αθάνατος».

Στις 28 Φεβρουαρίου, ο αθλητής ανάρτησε μια φωτογραφία του στο Instagram, στην οποία πόζαρε χωρίς το πουκάμισό του κι έγραψε πως προσπαθεί να επανέλθει σε φόρμα μέχρι τον Ιούλιο. «Στόχος είναι μέχρι τον Ιούλιο να επιστρέψουμε σε αυτή τη φυσική κατάσταση που είχαμε πριν κάποια χρόνια», είχε γράψει στην ανάρτησή του, ενώ είχε χρησιμοποιήσει τα hashtags «υγιής» και «νιώθω καλά».


Δεν πίστευε όμως, ότι κάτι θα εμπόδιζε τον στόχο του. Ο θάνατος τον πρόλαβε και στις 4 Μαρτίου, ο 52χρονος υπέστη καρδιακή προσβολή, κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Ταϊλάνδη. Όπως είχαν αναφέρει φίλοι του, λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό του, ο Γουόρν μιλούσε για την αξία της ζωής και είχε αποφασίσει να κόψει το κάπνισμα, προκειμένου να βελτιώσει την ποιότητά της. Δεν φανταζόταν ότι το νήμα της θα κοβόταν τόσο σύντομα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης