Εντ Σίραν: Αποτίει φόρο τιμής στον Τζαμάλ Έντουαρντς με νέο μουσικό βίντεο

Εντ Σίραν: Αποτίει φόρο τιμής στον Τζαμάλ Έντουαρντς με νέο μουσικό βίντεο

Ο σταρ του YouTube  πέθανε από καρδιακή προσβολή στο διαμέρισμα που μοιραζόταν με τη μητέρα του και ήταν εκείνη που τον βρήκε νεκρό

Sheeran_2
Ο Εντ Σίραν κυκλοφόρησε βίντεο με σκοπό να κάνει το όραμα του εκλιπόντος φίλου του, Τζαμάλ Έντουαρντς, πραγματικότητα. Ο Βρετανός τραγουδιστής με το βίντεο κλιπ για το κομμάτι «Are You Entertained», ζωντάνεψε στις μνήμες όλων μας τον αδικοχαμένο σταρ του YouTube.

Ο 31χρονος τραγουδιστής δημοσίευσε το βίντεο με την ελπίδα να κάνει το «όραμα του Τζαμάλ να ζωντανέψει» μήνες μετά τον θάνατό του. Το βίντεο γυρίστηκε μια μέρα μετά τον θάνατο του Τζαμάλ, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής του «Shape Of You» να το αναλάβει και να το ολοκληρώσει. Μοιράζοντας το βίντεο για το νέο τραγούδι στο Instagram ο Σίραν έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του ένα μακροσκελές αφιέρωμα για τον φίλο του.

«Ένιωσα τόσο λυπημένος εκείνη την ημέρα, αλλά πολύ περήφανος. Μακάρι ο Τζαμ να ήταν εδώ για να το δει, μακάρι να το είχαμε κάνει μαζί, αλλά θα βουίζει πώς όλοι οι άνθρωποί του ενώθηκαν και έφεραν το όραμά του στη ζωή... Ευχαριστώ όλους όσους έκαναν αυτό το βίντεο. Ο Τζαμάλ ζει για πάντα», έγραψε μεταξύ άλλων ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Δείτε τη δημοσίευση:

Ο Τζαμάλ Έντουαρντς πέθανε από καρδιακή προσβολή στο διαμέρισμα που μοιραζόταν με τη μητέρα του. Ο 31χρονος «έφυγε» το πρωί της Κυριακής (20/2/2022) και ενώ το προηγούμενο βράδυ έπαιξε μουσική ως DJ στο γνωστό λονδρέζικο κλαμπ Bubba Oasis. Ο Έντουαρντς ήταν γιος της τραγουδίστριας και παρουσιάστριας των «Loose Women», Μπρέντα Έντουαρντς, που δήλωσε «απόλυτα συντετριμμένη». Ήταν μάλιστα εκείνη που τον βρήκε νεκρό και ειδοποίησε το ασθενοφόρο.
Κλείσιμο
Ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης απέτισαν φόρο τιμής στο έργο του, λέγοντας: «Ένας εκπληκτικός πρωτοπόρος και επιχειρηματίας, ήταν η έμπνευση για πολλούς νέους».

Φωτογραφίες: shutterstock 

Ειδήσεις σήμερα

Τρεις τραυματίες σε τροχαίο στον Παράδεισο Αμαρουσίου - «Σμπαράλια» το αυτοκίνητο που επέβαιναν (φωτογραφίες)

Ώρες αγωνίας στη νότια Λέσβο - Επτά αεροσκάφη και δυο ελικόπτερα για να περιορίσουν τη φωτιά στα Βατερά


Καιρός: «Καμίνι» σήμερα η χώρα με θερμοκρασίες έως και 42 βαθμούς Κελσίου - Δείτε σε ποιες περιοχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης