Δώρα Χρυσικού: «Δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρούμε εξωδικαστικά με τον Γιώργο Κιμούλη»

Δώρα Χρυσικού: «Δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρούμε εξωδικαστικά με τον Γιώργο Κιμούλη»

Όσα δήλωσε για τη δικαστική διαμάχη με τον Κιμούλη και την περιπέτειά της με τον καρκίνο

dora_hrisikou__1_
Η Δώρα Χρυσικού έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη μάχη της με τον καρκίνο, αλλά και τη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αρχικά, αναφέρθηκε στον ρόλο που υποδύεται στη «Γη της Ελιάς», εκείνον της Αρετής.

«Όσο περνάει ο καιρός, τη συμπονώ, γιατί ζω με τον χαρακτήρα της 12 ώρες τη μέρα. Νομίζω ότι την έχουμε παρεξηγήσει. Η αλήθεια είναι δεν κατανοεί ότι το αποτέλεσμα αυτού που κάνει είναι επιβλαβές για τους δικούς της ανθρώπους. Έχει μεγάλη ανασφάλεια και μεγάλη πίκρα. Βλέπει το αποτέλεσμα, αλλά δεν βλέπει την προεργασία. Όμως, δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς την αφοσίωσή της και την αγάπη της για τα παιδιά», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη μάχη της με τον καρκίνο. Όπως είπε, μετά την περιπέτεια αυτή, βγήκε πιο δυνατή.

«Αν μπορώ να πω κάτι για τον καρκίνο είναι ότι δεν αλλάζει τον πυρήνα αυτού που είσαι. Νομίζω ότι το όχημα των αλλαγών είναι ένα πολύ μεγάλο σοκ. Οι άνθρωποι συνήθως, μετά από ένα μεγάλο σοκ, αλλάζουν. Τι είναι μεγαλύτερο σοκ σε μία γυναίκα από το να της πούνε ότι έχει καρκίνο κι ειδικά ένας καρκίνος που πλήττει τη γυναικεία φύση, που δεν μπορεί να κάνει παιδιά και θα πρέπει να το αποδεχτεί κι αυτό κι ό,τι συνεπάγεται; Αυτό που κατάλαβα εγώ, μέσα από τη δική μου εμπλοκή με την ασθένεια, είναι ότι επί της ουσίας η ασθένεια δεν σε αλλάζει, δεν αλλάζει τον πυρήνα αυτού που είσαι. Είχα ως κέντρο μου τον άλλο άνθρωπο ανέκαθεν. Ειδικά μετά την ασθένεια, αυτό ενισχύθηκε», εξήγησε.

Πρόσθεσε μάλιστα, πως: «Πολλές φορές έλεγα να κοιτάω πιο πολύ τον εαυτό μου, να με φροντίσω πιο πολύ, αλλά βλέπω ότι μπαίνω με μεγαλύτερη ζέση σε αυτά που με δονούν κι αυτά που θεωρώ σημαντικά. Οπότε αυτό ήταν ένα μάθημα που πήρα κι έτσι εξακολουθεί να είναι».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cog6872dlmlt)


Κλείσιμο
Αναφορικά με τη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη και τις μηνύσεις που έχουν γίνει τόσο στην ίδια, όσο και στη Ζέτα Δούκα, τόνισε πως σίγουρα δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση. Ειδικότερα, εφόσον κάποτε υπήρξαν και συνεργάτες.

«Εμείς καλούμαστε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Να δείξουμε ότι όσα λέμε είναι αληθή. Μας ζητείται ένα μεγάλο ποσό σαν αποζημίωση με την αγωγή που μας έγινε. Από εμένα, ο Γιώργος Κιμούλης ζητάει 300.000 ευρώ», είπε χαρακτηριστικά.

«Νομίζω πως είναι ένας τρόπος για να φιμωθούν, αλλά και να φοβηθούν οι μάρτυρες και να μην πουν όσα έχουν ζήσει», συμπλήρωσε.

Για τη μήνυση που κατέθεσε η ίδια, είπε: «Κατέθεσα μήνυση για ψευδή μήνυση και ψευδείς καταθέσεις του κυρίου Κιμούλη και κάποιων συναδέλφων του. Εγώ εμμένω σε αυτά που είπα και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τα βρούμε εξωδικαστικά. Είναι σαν να λες ότι αυτά που συνέβησαν, δεν έγιναν ποτέ. Ήμασταν υποχρεωμένοι από τον Νόμο να βρεθούμε με μία μεσολαβήτρια για εξωδικαστικό συμβιβασμό, αλλά αποδείχθηκε άκαρπο. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε πράγματα που είναι καθαρά δικηγορίστικα και κάποια πρέπει να τα μάθουμε».



Ειδήσεις σήμερα:

Σκάνδαλο Theranos: Η Ελίζαμπεθ Χολμς καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκιση για απάτη

Τσιτσιπάς: Πετά με εκνευρισμό το μπαλάκι προς τον πατέρα του και αποδοκιμάζεται - Δείτε βίντεο

«Κιβωτός του Κόσμου»: Ομολογία του πατέρα Αντώνιου για «μεγάλο κύμα καταγγελιών» - Δηλώνει αγανακτισμένος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης