Άννα Φόνσου: Πήγαν να την κλέψουν, τους έδωσε σούπα, τους κοίμισε και τους έσωσε τη ζωή

Άννα Φόνσου: Πήγαν να την κλέψουν, τους έδωσε σούπα, τους κοίμισε και τους έσωσε τη ζωή

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι δύο νεαροί τοξικομανείς πήγαν να τη ληστέψουν, αλλά εκείνη τους στήριξε στη διαδικασία της αποτοξίνωσης - Δείτε το σχετικό βίντεο

annafonsou_listeia923
Μία άγνωστη ιστορία από τη ζωή της αποκάλυψε η Άννα Φόνσου σε σημερινή της συνέντευξη.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και έκανε μία αναδρομή στα παιδικά της χρόνια, αλλά και σε ένα περιστατικό που της έτυχε πριν χρόνια, όταν προσπάθησαν να τη ληστέψουν μέσα στο σπίτι της.

«Μαγείρευα μια μέρα σούπα και χτυπάει το κουδούνι. Ανεβαίνουν επάνω δύο τύποι με σπιρούνια και τους λέω τι θέλετε από μένα;. Εγώ περίμενα τον άντρα μου. Μου λέει ο ένας κυρία Άννα, εγώ είμαι ο Δημήτρης του καθαριστηρίου. Μην το πείτε στον κύριο Τάκη αλλά έχω αυτό το πάθος. Δώστε μας λεφτά ή ό,τι άλλο έχετε να φύγουμε» διηγήθηκε αρχικά, η Άννα Φόνσου και συνέχισε την ιστορία της, λέγοντας:

«Τι να σου δώσω του λέω; Εγώ μαγειρεύω μια σούπα. Μπείτε μέσα. Βγάλαμε τη σούπα από τη φωτιά και τους λέω θέλετε να σας βάλω λίγη σουπίτσα; Καθίσαμε και οι τρεις και φάγαμε και του λέω πότε το άρχισες βρε Δημήτρη το κλέψιμο και τα ναρκωτικά; Μου είπε ότι τον παρέσυραν και τα λοιπά. Τους έκανα και δυο αβγά μάτια και τους «λέω πού να τρέχετε τώρα μες στη νύχτα να βρίσκετε ναρκωτικά; Δεν κοιμάστε απόψε εδώ, θα έρθει κι ο Τάκης σε λίγο».


Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-coczrsdccsw1)

«Τους έστρωσα στο σαλόνι, όμως είχαν αφήσει έξω απ’ την πόρτα τις μπότες τους. Έρχεται ο Τάκης και του λέω "Θα σου εξηγήσω. Ο Δημήτρης, το παιδί του καθαριστηρίου, παίρνει ναρκωτικά, τους έδωσα σούπα και αβγά". Εκείνος ήθελε να καλέσουμε την Αστυνομία. Όλη τη νύχτα ο Τάκης δεν κοιμήθηκε. Το πρωί που ξυπνήσαμε τους δίνει ο Τάκης ένα χαρτζιλίκι και τους λέει "η Άννα έχει τη δύναμη να σας πάει να κάνετε αποτοξίνωση. Θα πάτε;" λένε αυτοί "Θα πάμε". Τους έστειλα και σήμερα έχουν ο καθένας από δυο παιδιά» είπε έπειτα.

Τέλος,  αφηγήθηκε ακόμη ένα περιστατικό, όταν ένας άντρας επιχείρησε να τη ληστέψει στον δρόμο. «Να πάρε αυτό το 50ρικο, δεν έχω παραπάνω», του είπε η ηθοποιός, ενώ όταν εκείνος την αναγνώρισε της είπε «Α είστε η Άννα Φόνσου; Δεν θέλω λεφτά από εσάς».


Ειδήσεις σήμερα:

Στην εντατική σε νοσοκομείο της Κύπρου ο Ηλίας Μαμαλάκης

«Πριν σβήσουν τα φώτα»: Η ιστορική ομιλία του Κώστα Λαλιώτη για την εξέγερση του Πολυτεχνείου

O Ποτσέκο πανηγύρισε με το εσώρουχο την πρόκριση της Ιταλίας στο Μουντομπάσκετ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης