Φίλιππος Σοφιανός: «Μην ποινικοποιήσουμε και το φλερτ»
Ο ηθοποιός μίλησε για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο πλαίσιο του ελληνικού #MeToo
ΟΦίλιππος Σοφιανός έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη ζωή του, την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο πλαίσιο του #MeToo.
Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» και αρχικά, αναφέρθηκε στα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης, τονίζοντας πως συμβαίνουν σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους και όχι μόνο στο θέατρο.
«Η σεξουαλική παρενόχληση γυρνοβολάει παντού. Στις τράπεζες, στον δημόσιο τομέα, στους δημοσιογράφους. Μην κοιτάς που δεν ακούγονται», δήλωσε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-co8ohsc2232h)
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Θα πρέπει να καταλήξουμε σε έναν στοιχειώδη κώδικα δεοντολογίας. Η πατριαρχική, ματσό αντίληψη του προηγούμενου αιώνα πρέπει να εκλείψει. Μην ποινικοποιήσουμε και το φλερτ. Μη φτάσουμε σε ένα σημείο που θα σε κοιτάξω κάπως περίεργα και θα μου πεις "μου την πέφτεις"».
Τέλος, αναφέρθηκε στους τέσσερις γάμους που έχει κάνει και δήλωσε πως δεν του αρέσει σαν «γεγονός», αλλά αποζητά την οικογενειακή θαλπωρή.
«Δεν είναι ότι μου αρέσει το event του γάμου. Μου αρέσει η οικογένεια, η θαλπωρή. Πες το κατάλοιπο του πατέρα, που δεν είχα από πολύ μικρός. Πάντα κυνηγούσα την οικογένεια, την ήθελα. Τα αποκαθιστούσα τα κορίτσια πάντα», είπε κλείνοντας.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας