Φίλιππος Σοφιανός: «Ήθελαν να με εξαφανίσουν από το χάρτη, αλλά απέτυχαν»
«Καβάλησα το καλάμι τόσο όσο. Έγινα με το καλημέρα σας πρωταγωνιστής και όσο να ‘ναι κάποια αλαζονεία την είχα. Ωρίμασα όταν έκανα το πρώτο μου παιδί», είπε ο ηθοποιός
Στην εκπομπή «Happy Day» παραχωρησε συνέντευξη ο Φίλιππος Σοφιανός ο οποίος μίλησε για τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης, αλλά και την αλαζονεία που είχα κάποτε.
«Ήμουν golden boy της ελληνικής τηλεόρασης. Ήμουν στην έναρξη της ιδιωτικής τηλεόρασης και τα κανάλια απέκτησαν την εγκυρότητα από την ποιότητα των ηθοποιών που είχαν. Υπήρξαν άνθρωποι που ήθελαν να με εξαφανίσουν από τον χάρτη, αλλά απέτυχαν.
Καβάλησα το καλάμι τόσο όσο. Έγινα με το καλημέρα σας πρωταγωνιστής και όσο να ‘ναι κάποια αλαζονεία την είχα. Ωρίμασα όταν έκανα το πρώτο μου παιδί», είπε αρχικά ο Φίλιππος Σοφιανός.
Ο Φίλιππος Σοφιανός είπε επίσης: «Είμαι παρορμητικός και τα κάνω όλα παράφορα. Οι πιο παλιοί από μένα μού έλεγαν να κάνω κομπόδεμα για το μέλλον».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας