Λιάγκας για Σπυροπούλου: Θεωρώ ότι η οικογένεια θα κινηθεί νομικά με αγωγές και μηνύσεις, αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα

Λιάγκας για Σπυροπούλου: Θεωρώ ότι η οικογένεια θα κινηθεί νομικά με αγωγές και μηνύσεις, αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα

Ο παρουσιαστής μίλησε για τις αρνητικές κριτικές που λαμβάνει η παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα - Δείτε το βίντεο

Liagas-Spiropouloy__1_
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται στο «στόχαστρο» τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή με την Ελένη Μενεγάκη. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια έχει δεχτεί αρνητική κριτική, λόγω της συμπεριφοράς της κατά το παρελθόν.

Η παρουσιάστρια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» είναι δυσαρεστημένη με όλα όσα ακούγονται για το πρόσωπό της, και σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά, όσων σχολίασαν αρνητικά μετά τη συνέντευξή της.

Όπως τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας οι δικοί της άνθρωποι είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι, καθώς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μια ευαίσθητη περίοδο στη ζωή της και βρίσκεται στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.

«Υπάρχει μία αδικία σε βάρος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Ανήκει πλέον σε μία πολύ ισχυρή επιχειρηματικά οικογένεια, είναι παντρεμένη με τον Σταθοκωστόπουλο. Η οικογένεια δεν είναι ευχαριστημένη με όλα αυτά που λέγονται. Κάποιες χοντράδες κατά της Σπυροπούλου, θεωρώ ότι η οικογένεια θα κινηθεί νομικά με αγωγές και μηνύσεις, αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα. Κάποιοι λένε ότι δεν σκέφτονται που βρίσκεται σε μία τόσο ευαίσθητη στιγμή για μια γυναίκα, όπως είναι η εγκυμοσύνη. Εγώ μαθαίνω ότι αν συνεχιστεί θα κινηθούν νομικά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής. 

Δείτε το βίντεο 


\



Κλείσιμο

Οι δηλώσεις που πυροδότησαν τα σχόλια
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπως δήλωσε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, δείχνει πως έχει μετανιώσει για τη συμπεριφορά της και στη συνέντευξη που παραχώρησε, θέλησε να εκφράσει τη λύπη της για τον τρόπο, με τον οποίο φέρθηκε απέναντι σε κάποιους συνεργάτες της.

«Έκανα τα λάθη μου. Και τώρα δηλαδή, βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω. Αλλά, εντάξει, κατάλαβες τι εννοώ, έχω κάνει… Με την καλή έννοια ρε παιδί μου» είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-co1vndp7mcv5)

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού 
Η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» σχολίασαν τη συνέντευξη που έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη.

Με αφορμή τις δηλώσεις της εγκυμονούσας παρουσιάστριας, πως έκανε λάθη και πως πλέον ντρέπεται που συναντά πολλά πρόσωπα, η Ναταλία Γερμανού άδραξε την ευκαιρία και σημείωσε ότι στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δόθηκε εξουσία σε πολύ μικρή ηλικία.

«Με μένα έχει γίνει τετ α τετ, όχι με τη μορφή συγγνώμης, έχουμε κουβεντιάσει πολύ. Όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν από την εποχή που κάναμε μαζί την εκπομπή ακούστηκαν πολλά για την εξουσία που είχε. Η απορία η δική μου είναι η εξής: Πολύ εύκολα λέμε για το πώς φερόταν η Κωνσταντίνα. Κανείς δεν λέει ποιος της έδωσε αυτή την εξουσία. Κανείς δεν λέει αυτό το κορίτσι που ήταν 23 χρονών, κάποιος της έδωσε την ελευθερία να συμπεριφέρεται σαν βασιλοπούλα. Γιατί πάντα φταίει το “κοριτσάκι” και δεν φταίει αυτός που της λέει “βγες αγάπη μου, κάνε ό,τι γουστάρεις, διώξε όποιον θες”. Αυτό με πειράζει» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια της εκπομπής

«Την εξουσία την κέρδισε με κάποιον τρόπο. Οπότε ποτέ δεν φταίει μόνο ο ένας. Έχουν περάσει 10 χρόνια, είναι ένα καινούργιο κορίτσι, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω. Έχω κάνει κι εγώ τα λάθη μου και της αναγνωρίζω το δικαίωμα να τα γυρνάει τον χρόνο πίσω, να αναλογίζεται όσα έχουν συμβεί και να ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή της με τον άνθρωπό της. Να μην αναμασάμε συνέχεια την ίδια τοξική εκδικητικότητα» τόνισε κλείνοντας τις δηλώσεις της.
Ναταλία Γερμανού για Σπυροπούλου

Οι σκέψεις του Ανδρέα Μικρούτσικου και ο «ασκός του Αιόλου» που άνοιξε ξανά 
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της, για την επαγγελματική στάση που διατηρούσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την εξουσία, που της είχε δοθεί στα πρώτα χρόνια της τηλεοπτικής της καριέρας.

Μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» ο παρουσιαστής δεν συγκράτησε τον εκνευρισμό του, καθώς όπως είπε υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων, που εξαιτίας της, έχασαν τις δουλειές τους.

«Εγώ εκείνο που ξέρω για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χωρίς να την έχω συναντήσει ποτέ και τηλεοπτικά την έχω δει σε άθροισμα δέκα λεπτά, είναι ότι υπάρχει ομάδα τεχνικών, κάμερες, πανελίστες, παρουσιαστές που έχασαν τη δουλειά τους. Άνθρωποι που έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου. Διαφωνώ με τη Ναταλία» είπε αρχικά.
Μικρούτσικος για Σπυροπούλου: «Άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου»

«Δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι των φαντασμάτων αν ο άνθρωπος που της έδωσε την εξουσία έχει φύγει από τη ζωή. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν εξαιτίας ενός ανθρώπου κακομαθημένου, άνθρωποι έχουν χάσει τη δουλειά τους, δεν είναι “ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτο”. Είναι ένας τοξικός άνθρωπος που ανέβηκε κάποια σκαλοπάτια και έφαγε κεφάλια. Αυτό για μένα είναι γραφή» συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Αυτός που της έδωσε την εξουσία είναι ηθικός αυτουργός και φταίει με φυσικό αυτουργό. Μετέτρεψε μια κοπέλα άμυαλη σε killer. Αυτή είναι άποψή μου» είπε, ενώ πρόσθεσε «Εδώ μέσα πάντως οι μισοί έχουν χάσει τη δουλειά τους, είναι ντροπή αυτό. Όποτε βγαίνει τους ακούω».

Ειδήσεις σήμερα:

Τα σκοτεινά μυστικά της ιέρειας του «οργασμικού διαλογισμού» και η έρευνα του FBI

Με στιλέτο «πεταλούδα» επιχείρησε να μπει στη Βουλή ο 14χρονος μαθητής

Στο σφυρί 30 «επώνυμα» ακίνητα σε Μύκονο και Αράχωβα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης