Μελία Κράιλινγκ: Η Ελληνίδα που «εισβάλλει» στην 3η σεζόν του «Emily in Paris»

Μελία Κράιλινγκ: Η Ελληνίδα που «εισβάλλει» στην 3η σεζόν του «Emily in Paris»

Η 32χρονη ηθοποιός θα έχει «ρόλο - κλειδί» στον επόμενο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του Netflix

melia_crailing_-_emily_in_paris_2
Οι θαυμαστές της τηλεοπτικής σειράς του Netflix, «Emily in Paris» έχουν ξεκινήσει να μετρούν αντίστροφα για την τρίτη σεζόν, που κάνει πρεμιέρα στη δημοφιλή πλατφόρμα στις 21 Δεκεμβρίου.

Το κοινό έχει αφήσει την Έμιλι Κούπερ, την οποία υποδύεται η Λίλι Κόλινς, στο Παρίσι να βρίσκεται σε ένα μεγάλο δίλημμα. Να επιστρέψει στο Σικάγο ή να ακολουθήσει τη μέντορά της, Σιλβί στη νέα της εταιρεία;


Το καστ παραμένει ίδιο, ενώ αναμένεται να υπάρξουν κάποιες προσθήκες. Στην τρίτη σεζόν επιστρέφουν οι Λίλι Κόλινς (Έμιλι), Λούκας Μπράβο (Γκάμπριελ), Άσλεϊ Παρκ (Mίντι), Καμίλ Ραζά (Καμίλ), Φιλιπίν Λίροϊ-Μπολιέ (Σιλβί), Σαμουέλ Άρνολντ (Ζούλιαν) και Μπρούνο Γκουερί (Λουκ).

Ο Λουσιέν Λαβίσκουντ, ο οποίος υποδύεται τον Άλφι, τον άνδρα που «κέρδισε» την Έμιλι στην προηγούμενη σεζόν, συνεχίζει κι εκείνος στον τρίτο κύκλο, γεγονός που μας δίνει μια γεύση για το «ερωτικό μέλλον» της ηρωίδας.

Κλείσιμο

Ωστόσο, στη δημοφιλή σειρά θα υπάρξουν και δύο νέες προσθήκες σε γκεστ ρόλους. Πρόκειται για τον Πολ Φόρμαν και την ελληνικής καταγωγής, Μελία Κράιλινγκ. Η δεύτερη μάλιστα, αναμένεται να έχει «ρόλο-κλειδί» στη σειρά, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.


Πιο συγκεκριμένα, θα υποδυθεί τη Σοφία Σιδέρης, μια Ελληνίδα καλλιτέχνιδα που βρέθηκε στο Παρίσι για να δουλέψει με την Καμίλ. Όπως είναι αναμενόμενο, θα βρει κι εκείνη έναν έρωτα που θα την απασχολήσει.

Ποια είναι η Μελία Κράιλινγκ
Η Μελία Κράιλινγκ γεννήθηκε στη Γενεύη και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι 32 ετών, κόρη του Αμερικανού, Ράνταλ Άρθουρ Κράιλινγκ και της Ελληνίδας δημοσιογράφου, Κάτιας Δημοπούλου.

Πήγε σε αγγλικό σχολείο, προκειμένου να εξασκήσει τη γλώσσα και να μπορεί να επικοινωνεί με ευκολία με την οικογένεια του πατέρα της. Ήθελε από μικρή ηλικία να γίνει χορεύτρια, όμως κάποιες δυσκολίες την ανάγκασαν να στραφεί σε άλλη κατεύθυνση. Ένας τραυματισμός κόστισε το επάγγελμα των ονείρων της και την ανάγκασε να αναζητήσει αλλού ενδιαφέρον.


Τελικά, την κέρδισε ο χώρος της υποκριτικής. Σπούδασε στο Λονδίνο και σύντομα, βρέθηκε στο πλατό της σειράς «The Borgias». Από μικρή έτρεφε μεγάλη αγάπη για το θέατρο, ενώ ακόμα και όταν ασχολούταν με τον χορό, συνήθως λάμβανε μέρος σε θεατρικές παραστάσεις.

Έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στο μικρού μήκους φιλμ, «Room to Forget» το 2011. Συμμετείχε επίσης, στο ιστορικό δράμα «The Borgias» με τον Τζέρεμι Άϊρονς, ενώ τον Δεκέμβριο του 2012 υποδύθηκε τη Rosamunde Pilcher στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «The Other Wife».


Έκτοτε, έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες και σειρές, όμως ο ρόλος της στο «Emily In Paris» σίγουρα θα βοηθήσει στην επαγγελματική της πορεία, καθώς πρόκειται για μια από τις δημοφιλέστερες παραγωγές του Netflix.

Αν και λείπει χρόνια στο εξωτερικό, η ίδια είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή μόνιμα στην πατρίδα της.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης