Βασίλης Ζούλιας: «Οι γυναίκες στα 90s είχαν σωστές αναλογίες, δεν ήταν κρεμάστρες, όπως σήμερα»

Βασίλης Ζούλιας: «Οι γυναίκες στα 90s είχαν σωστές αναλογίες, δεν ήταν κρεμάστρες, όπως σήμερα»

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του σχεδιαστή μόδας

Zoulias
O Βασίλης Ζούλιας μίλησε σε συνέντευξή του για τις επιτυχημένες συνεργασίες του στο εξωτερικό και αναφέρθηκε στα πρότυπα ομορφιάς στο χώρο της μόδας. O σχεδιαστής εμφανίστηκε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και σχολίασε τα γυναίκεια πρότυπα που άλλαξαν μέσα στις δεκαετίες, τις μούσες του, τις τάσεις της μόδας σήμερα και έκανε λόγο για τις συνεργασίες του με το Νetflix, με τις σειρές Εmily in Paris και Glamorous. 

«Στον χώρο που είναι το ατελιέ μου σήμερα, έμενε κάποτε η Μελίνα Μερκούρη, υπάρχει η ενέργεια της Μελίνας εδώ» ανέφερε αρχικά ο σχεδιαστής.

Όσον αφορά στην έμπνευσή του, για να δημιουργεί νέες κολεξιόν τόνισε: «Η έμπνευση είναι ωραίο να έρχεται από γυναίκες που έχουν αφήσει το στίγμα τους. Η Ελένη Μενεγάκη είναι έμπνευση για το χρώμα φούξια».

Για τις συνεργασίες που έχει πραγματοποιήσει στην μακροχρόνια πορεία του: «Έχω συνεργαστεί με όλα τα μοντέλα που υπάρχουν, η δεκαετία του ‘90 δημιούργησε μοντέλα σταρ».
zoulias__1_

Σχολιάζοντας τα πρότυπα ομορφιάς που επικρατούν σήμερα, ο σχεδιαστής εξέφρασε την άποψή του και υποστήριξε: «Οι γυναίκες στα 90s είχαν σωστές αναλογίες και δεν ήταν κρεμάστρες όπως είναι σήμερα», ενώ κάνοντας λόγο για την ποικιλομορφία που επικρατεί στον χώρο του μόντελινγκ υποστήριξε: «Ο Ζαν Πολ Γκοτιέ χρησιμοποιούσε άντρες να φοράνε τακουνιά και plus size μοντέλα από τότε».

Σε συνέχεια των δηλώσεών του, μίλησε για τα μοντέλα από την Ελλάδα, που έχουν καταφέρει να κάνουν διεθνή καριέρα: «Η Βίκυ Κουλιανού έχει κάνει πραγματική διεθνή καριέρα. Την Βίκυ την έχει αγγίξει με τα χέρια του ο Υβ Σεν Λοράν και ο Φερρέ. Επιπλέον η Έλενα Κουντουρά έχει κάνει διεθνή καριέρα τόσο μεγάλη όσο καμία».

Ακόμα ο Έλληνας σχεδιαστής έκανε λόγο για τη συνεργασία του με τη σειρά του Netflix, Emily in Paris: «Η σειρά Emily in Paris ήταν μια καταπληκτική στιγμή για εμάς, ξαφνικά μπήκαν χιλιάδες γυναίκες από όλο τον κόσμο στο e-shop μας με το που ξεκίνησε η σειρά».

Κλείσιμο
Κλείνοντας ο Βασίλης Ζούλιας αναφέρθηκε στα επόμενα  βήματά του και σχολίασε την επαγγελματική του σχέση με την Πατρίτσια Φίλντ: «Έλαβα ένα mail από την Πατρίτσια Φίλντ για να ετοιμάσω ρούχα για την Kim Cattrall και την καινούργια της σειρά Glamorous. Είναι όμορφο να αναγνωρίζεται η δουλειά σου και στο εξωτερικό».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn17qv8skrhl)


Ειδήσεις σήμερα:

Ο ράπερ Lil Nas X κέρασε πίτσα «ομοφοβικούς» διαδηλωτές έξω από τη συναυλία του - Δείτε βίντεο

Δένδιας: Ικανοποίηση της Ελλάδας για την άρση του εμπάργκο πώλησης όπλων στην Κυπριακή Δημοκρατία

GNTM 5: Η 47χρονη που έκανε την Καγιά να κλαίει και η 79χρονη που εντυπωσίασε - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης