Σακίρα: Νηνεμία μετά την καταιγίδα - Ο πατέρας της ανάρρωσε και επέστρεψε στο σπίτι

Σακίρα: Νηνεμία μετά την καταιγίδα - Ο πατέρας της ανάρρωσε και επέστρεψε στο σπίτι

Αφού το πρώην ζευγάρι τα βρήκε εξωδικαστικά στο θέμα της επιμέλειας των δύο τους παιδιών, ένα ακόμα χαρμόσυνο νέο ήρθε στη ζωή της Κολομβιανής σταρ

Shakira_
Η ηρεμία φαίνεται να επανέρχεται στη ζωή της Σακίρα, η οποία σταδιακά έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά της. Εκτός από το γεγονός πως κατέληξε σε συμφωνία με τον πρώην σύντροφό της και πατέρα των παιδιών, Ζεράρ Πικέ, μετά από μια μαραθώνια 12ωρη συνάντηση με τους δικηγόρους τους, ο πατέρας της αναρρώνει πλέον στο σπίτι του, μετά το εξητήριο που πήρε από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονταν.

Η Σακίρα αφού γλίτωσε από τα «δόντια» μιας επώδυνης δικαστικής διαμάχης, θα μπορέσει να απολαύσει τη ζωή με τα παιδιά της στο Μαϊάμι, παρουσία του Πικέ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι σταματάει το ποδόσφαιρο, καθώς ήταν συναισθηματικά φορτισμένος και αφοσιώνεται στη φροντίδα των παιδιών του.
shakira6666
Ο Ισπανός παπαράτσι Τζόρντι Μάρτιν, ο οποίος ασχολείται υπέρ του δέοντος με τις υποθέσεις της Σακίρα, ανακοίνωσε τα ευχάριστα, για την υγεία του πατέρα της Σακίρα, με μία ανάρτησή του στο Twitter. Όπως ανακοίνωσε, ο Γουίλιαμ Μεμπαράκ Τσαδίδ, πήρε εξιτήριο και βρίσκεται ήδη στο σπίτι του.

«Υπέροχα νέα για τη Σακίρα. Μόλις έφτασε στο σπίτι ο πατέρας της Ουίλιαμ, αφού πήρε εξιτήριο. Είμαστε τόσο χαρούμενοι για την οικογένεια» έγραψε ο παπαράτσι και δημοσιογράφος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Κλείσιμο

Τι συνέβη με την υγεία του πατέρα της Σακίρα
Στα τέλη του Οκτωβρίου, ο 91χρονος πατέρας της Κολομβιανής σταρ, υπέστη εγκεφαλικό, σύμφωνα με πληροφορίες του Μάρτιν και χρειάστηκε να εισαχθεί στην κλινική Teknon της Βαρκελώνης.

Η τραγουδίστρια δεν έλειπε λεπτό από το πλευρό του αγαπημένου της πατέρα και τον επισκέπτονταν τακτικά στο νοσοκομείο. Μάλιστα είχε ανεβάσει και ένα βίντεο, στο οποίο φαίνονταν να τον βοηθά να κάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης, υπό το βλέμμα του γιατρού του.


Οι γονείς της σταρ και ειδικότερα η μητέρα της, έχουν αναφέρει ότι με τον Πικέ είναι «ακόμη οικογένεια», μιας και εκτός από τη μακροχρόνια σχέση τους, οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Παρόλα αυτά, ο Πικέ δεν έδειξε ιδιαίτερη ανησυχία για την υγεία του παππού των παιδιών του.

Σύμφωνα με την εκπομπή της TeleCinco «El programa de Ana Rosa», ο ποδοσφαιριστής δεν επισκέφτηκε τον πατέρα της στο νοσοκομείο. Αυτό ανέφερε η δημοσιογράφος Αντριάνα Ντορονσόρ , η οποία επικαλείται πηγές κοντά στην τραγουδίστρια.

«Η Σακίρα είναι πολύ στενοχωρημένη που ο Πικέ δεν πήγε να τον δει και που δεν ρώτησε για την υγεία του. Ήθελε να καταστήσει σαφές ότι ο Πικέ δεν έχει επισκεφτεί τον πατέρα της ούτε ρώτησε για την υγεία του» αναφέρθηκε η δημοσιογράφος κατά πληροφορίες της Marca.


Η 12ωρη μαραθώνια συζήτηση του ζευγαριού που κατέληξε σε συμφωνία
Οι τελευταίες πληροφορίες για τη ζωή της Σακίρα, τη θέλουν χαρούμενη καθώς απέφυγε τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην αγαπημένο της. Οι μαραθώνιες συνομιλίες για τη «χρυσή τομή» στη σχέση τους, ξεκίνησαν το απόγευμα της Δευτέρας, στο άλλοτε οικογενειακό σπίτι του ζευγαριού στο Esplugues de Llobregat, στα περίχωρα της Βαρκελώνης και ολοκληρώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης. Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα El Periodico, οι διαπραγματεύσεις χαρακτηρίστηκαν «έντονες». 

Ο Πικέ και η Σακίρα ανέφεραν στην κοινή τους δήλωση: «Θέλουμε να γνωστοποιήσουμε ότι έχουμε υπογράψει μια συμφωνία που εγγυάται την ευημερία των παιδιών μας και η οποία θα επικυρωθεί στο δικαστήριο στο πλαίσιο μιας απλώς τυπικής διαδικασίας. Μοναδικός μας στόχος είναι να τους παρέχουμε την ύψιστη ασφάλεια και προστασία και πιστεύουμε ότι η ιδιωτική τους ζωή θα γίνει σεβαστή. Εκτιμούμε το ενδιαφέρον που δείχνεται και ελπίζουμε ότι τα παιδιά μπορούν να συνεχίσουν τη ζωή τους με την απαραίτητη ιδιωτικότητα σε ένα ασφαλές και ήρεμο περιβάλλον».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ισπανικού Τύπου, αναφέρθηκε ότι ο Πικέ θα μπορεί να περνάει δέκα ημέρες τον μήνα με τα παιδιά του στο πλαίσιο της συμφωνίας με τη Σακίρα, καθώς και χρόνο διακοπών.

Η καταλανική εφημερίδα «El Periodico» στο δημοσίευμά της, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Ζεράρ Πικέ θα έχει τα παιδιά του 10 ημέρες το μήνα και το σύνολο των τριών περιόδων διακοπών που διέπουν τις Ηνωμένες Πολιτείες, εκτός από τα Χριστούγεννα και τις καλοκαιρινές διακοπές, αρχής γενομένης από το επόμενο έτος. Φέτος τα Χριστούγεννα θα εναλλάσσουν την επιμέλεια κατά 50% ακολουθώντας το ημερολόγιο της περιφερειακής κυβέρνησης της Καταλονίας και τα επόμενα χρόνια θα το κάνουν σύμφωνα με το σχολικό ημερολόγιο των παιδιών. Αυτή είναι η συμφωνία στην οποία κατέληξαν ο ποδοσφαιριστής και η σύντροφός του, Shakira, σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους. Αν, όπως αναμένεται, ο Σάσα και ο Μίλαν ξεκινήσουν σχολείο στις ΗΠΑ το νέο έτος, ο Πικέ θα πρέπει να ζει μεταξύ Μαϊάμι και Βαρκελώνης, αν θέλει να απολαμβάνει ολόκληρο το 10ήμερο με τα παιδιά του κάθε μήνα εκτός των διακοπών. Δεν ήταν άμεσα σαφές αν αυτό θα μπορούσε να συνεπάγεται ότι ψάχνει για σπίτι στις ΗΠΑ ή αν θα μπορούσε να καταλήξει να κάνει μια κοινή χρήση του σπιτιού με τη Σακίρα στο Μαϊάμι».

Η αντίπαλη εφημερίδα «La Vanguardia» έγραψε: «Ο Μίλαν και ο Σάσα θα πάνε με τη Σακίρα στο Μαϊάμι. Τα παιδιά θα περάσουν τα Χριστούγεννα στη Βαρκελώνη, αλλά μόλις ξεκινήσει το 2023, ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να επισκέπτεται τα παιδιά του στις ΗΠΑ».


Ειδήσεις σήμερα:

Αίγυπτος: Οι αρχαιολόγοι ελπίζουν στο «θαύμα» - Ποιες οι πιθανότητες να έχουν βρει τον τάφο της Κλεοπάτρας

Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Έχασε ο Τούρκος τηλεγιατρός Dr. Oz - Στους Δημοκρατικούς η έδρα στην Πενσυλβάνια

Μαρία Σολωμού: Ήμουν με 3 - 4 άνδρες την ίδια περίοδο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης