«Πρέπει να είναι ήρεμος για να λύσει τα προβλήματά του» λένε οι γονείς του Πικέ

«Πρέπει να είναι ήρεμος για να λύσει τα προβλήματά του» λένε οι γονείς του Πικέ

Μέχρι τώρα ο δικηγόρος πατέρας και η γιατρός μητέρα του Πικέ δεν είχαν πάρει θέση για τον χωρισμό του γιου τους

shakira_pique_arthro
Ο περιβόητος χωρισμός του ζευγαριού συνεχίζει να φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα, βδομάδες μετά την ανακοίνωση του τέλους της σχέσης τους.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ και η τραγουδίστρια Σακίρα προκάλεσαν αίσθηση όταν αποκάλυψαν ότι μετά από 12 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Το θέμα έχει πάρει τώρα νέες διαστάσεις, καθώς ο Πικέ  ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση εν μέσω της αγωνιστικής σεζόν. Οι γονείς του ποδοσφαιριστή, ο οποίος πλέον βγαίνει με το μοντέλο Κλάρα Τσία Μάρτι, έσπασαν τη σιωπή τους για τον χωρισμό του γιου τους και της Σακίρα.

Οι γονείς του Πικέ πιστεύουν ότι ο γιος τους χρειάζεται ηρεμία
Ο δικηγόρος πατέρας του, Τζοάν Πικέ και η γιατρός μητέρα του Μονσεράτ Μπερναμπέου, μέχρι στιγμής τηρούσαν σιγή ιχθύος σχετικά με τον χωρισμό του πρώην ζευγαριού, αλλά σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο, επιτέλους μοιράστηκαν τη δική τους πλευρά της ιστορίας.

«Φεύγει από την Μπάρτσα τώρα γιατί δεν θέλει να φύγει από την πίσω πόρτα. Πρέπει να είναι ήρεμος για να λύσει τα προβλήματά του με τη Σακίρα», δήλωσαν οι γονείς του Πικέ.


Η Σακίρα και ο Πικέ δεν θέλουν να πάνε στα δικαστήρια
Κλείσιμο
Όταν η Σακίρα και ο Πικέ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, άρχισαν αμέσως οι εικασίες για το ποιος θα κρατήσει τα περιουσιακά στοιχεία που συγκέντρωσαν κατά τη διάρκεια της σχέσης τους και φυσικά ποιος θα πάρει την επιμέλεια των παιδιών τους.

Και τα δύο μέρη φέρονται να σκοπεύουν να καταλήξουν σε συμφωνία για να αποφύγουν την προσφυγή στα δικαστήρια. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες τριβές, καθώς ο Πικέ θέλει τα παιδιά του να παραμείνουν στη Βαρκελώνη και η Σακίρα θέλει να τα μεταφέρει μαζί της στο Μαϊάμι.

Οι δικηγόροι τους φέρονται να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία μεταξύ τους καθώς προσπαθούν να λύσουν τα υπόλοιπα ζητήματα.


Ειδήσεις σήμερα:

Μαμά κάλεσε 27 παιδιά στο πάρτι των 3ων γενεθλίων της κόρης της και δεν εμφανίστηκε κανένα


Άκης Πετρετζίκης: Δείτε πως απάντησε στο τρολάρισμα για μελομακάρονα με βρώμη

Στόχος γεωτρήσεις το 2025 σε Κρήτη, Πελοπόννησο - Το παρασκήνιο με το λιμάνι Αλεξανδρούπολης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης