Η Τζένιφερ Λόπεζ μιλά για τη Τζένιφερ Γκάρνερ: «Είναι καταπληκτική»

Η Τζένιφερ Λόπεζ μιλά για τη Τζένιφερ Γκάρνερ: «Είναι καταπληκτική»

Τι είπε η λατίνα σταρ για τη σχέση που έχουν μεταξύ τους τα πέντε παιδιά που έχουν αποκτήσει από τους προηγούμενους γάμους τους

Garner_Bennifers
Μόνο καλά λόγια έχει να πει η Τζένιφερ Λόπεζ για την πρώην σύζυγο του Μπεν Άφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ.

Ο Μπεν είχε πει ότι αισθανόταν «παγιδευμένος» κατά τη διάρκεια του 13ετούς γάμου του με την Γκάρνερ, παραδεχόμενος μάλιστα ότι «πιθανώς θα έπινε ακόμα» αν δεν είχε χωρίσει από την πρώην του το 2015.

Η Λόπεζ ωστόσο εκστασιάστηκε για την αρμονική σχέση της ίδιας και του Μπεν με την Γκάρνερ, αποκαλώντας την «καταπληκτική που δουλεύουν τόσο καλά μαζί στο θέμα της συνεπιμέλειας».

Πιο συγκεκριμένα η λατίνα σταρ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Vogue» είπε ότι ο σύζυγός της και η Γκάρνερ «συνεργάζονται πολύ καλά», στην ανατροφή των τριών παιδιών τους, τη Βάιολετ, 16 ετών, τη Σεραφίνα, 13 ετών, και τον Σάμιουελ, 10 ετών.

Το πρώην ζευγάρι οριστικοποίησε το διαζύγιό του το 2018 ενώ η Λόπεζ και ο Άφλεκ παντρεύτηκαν τέσσερα χρόνια αργότερα.

Κλείσιμο
Η JLo έχει αποκτήσει δύο παιδιά- τα δίδυμα Έμα και Μαξιμίλιαν, 14 ετών - με τον πρώην σύζυγό της Μαρκ Άντονι.

Η ανάμειξη των οικογενειών τους μετά το γάμο τους τον Ιούλιο «πρέπει να αντιμετωπιστεί με μεγάλη προσοχή», συνέχισε η Λόπεζ στο περιοδικό.

fili_lopez_affleck


«Έχουν τόσα πολλά συναισθήματα. Είναι έφηβοι», εξήγησε η Λόπεζ. «Αλλά όλα πάνε πολύ καλά μέχρι στιγμής. Αυτό που ελπίζω να καλλιεργήσω με την οικογένειά μας είναι ότι τα παιδιά του έχουν έναν νέο σύμμαχο σε μένα και τα παιδιά μου έχουν έναν νέο σύμμαχο σε εκείνον, κάποιον που πραγματικά τα αγαπά και νοιάζεται γι' αυτά, αλλά μπορεί να έχει μια διαφορετική οπτική και να με βοηθήσει να δω πράγματα που δεν μπορώ να δω με τα παιδιά μου επειδή είμαι τόσο συναισθηματικά δεμένη».

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε για δεύτερη φορά τον Απρίλιο, δύο δεκαετίες μετά τον πρώτο τους αρραβώνα.

Η Λόπεζ ήταν στο παρελθόν αρραβωνιασμένη με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ από το 2019 έως το 2021. Ο πρώην παίκτης του MLB είναι πατέρας των κοριτσιών Νατάσα, 17 ετών, και Έλα, 14 ετών, και οι πρώην ανακάτεψαν τις οικογένειές τους πριν χωρίσουν.

«Ήμουν τόσο τρυφερή με τα παιδιά του και εκείνος ήταν τόσο τρυφερός και δεκτικός με τα δικά μου και αγκαλιάστηκαν αμέσως», δήλωσε η Λόπεζ στο People τον Δεκέμβριο του 2018.

Lopez_Affleck1

«Ήταν κάτι σαν “νέα αδέρφια” να κάνουν παρέα όλη την ώρα και είναι ωραίο», είχε πει τότε.

Ο Ροντρίγκεζ από την πλευρά του είχε πει: «Τα παιδιά μας έχουν γίνει οι καλύτεροι φίλοι και αυτό μας κρατά και τους δύο προσγειωμένους και ευγνώμονες. Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι καλύτερο από το να τα πάνε καλά οι τέσσερις τους».

Ο πρώην αθλητής του μπέιζμπολ έχει εκφράσει την υποστήριξή του στον γάμο της Λόπεζ και του Άφλεκ, και τους ευχήθηκε τα «καλύτερα».

Όσο για την Γκάρνερ, η ηθοποιός έχει κάνει ένα ενιαίο μέτωπο με τον Άφλεκ και τη σύντροφό του και οι σχέσεις τους είναι αρμονικές.

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: Με ένα «ευχαριστώ» το «αντίο» του αδελφού του στον ιερέα που αυτοκτόνησε


The Crown: Κυκλοφόρησε η πολυαναμενόμενη πέμπτη σεζόν στο Netflix


Οι δικαιολογίες που εξόργισαν τη μητέρα που έκανε πάρτι για τα γενέθλια της κόρης της και δεν εμφανίστηκε κανείς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης