Μάρω Κοντού για Καρύδη-Φουκς: Έκανε δήθεν απόπειρα αυτοκτονίας, το «έφαγα» το παραμυθάκι και παντρευτήκαμε

Μάρω Κοντού για Καρύδη-Φουκς: Έκανε δήθεν απόπειρα αυτοκτονίας, το «έφαγα» το παραμυθάκι και παντρευτήκαμε

Ο αρραβώνας της με εφοπλιστή, το ξύλο που «έφαγε» από τη μητέρα της και το ειδύλλιο του πρώην άνδρα της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη - Δείτε το βίντεο με όσα είπε

marokontoy2882
Για τον αρραβώνα της με εφοπλιστή και τη γνωριμία με τον πρώην σύζυγό της Αριστείδη Καρύδη-Φουκς, μίλησε η Μάρω Κοντού στην εκπομπή «Τετ α Τετ».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και δεν παρέλειψε να σχολιάσει το ειδύλλιο του Καρύδη-Φουκς με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Μετά από εμένα, αφού είχαμε χαθεί, είχε μία σύντομη ερωτική σχέση με την Αλίκη. Εμείς ήδη είχαμε πει να χωρίσουμε και νομίζω ότι αμέσως μετά την Αλίκη, άρχισε να θέλει επανασύνδεση. Εγώ δεν το δέχτηκα» είπε η Μάρω Κοντού.

Όπως αποκάλυψε, ο Αριστείδης Καρύδης-Φουκς είχε κάνει ψεύτικη απόπειρα αυτοκτονίας με σκοπό να την παντρευτεί. «Έκανε μία δήθεν απόπειρα και το έφαγα το παραμυθάκι εγώ κι έτσι παντρευτήκαμε».

«Η μαμά με είχε φροντίσει με ένα συνοικέσιο με έναν εφοπλιστή και μην έχοντας ακόμη ούτε ερωτευτεί είπα ναι. Στο τελευταίο γύρισμα γίνεται ένα τραπέζι από την παραγωγή, είμαστε όλοι και είναι απέναντί μου ο Καρύδης και μου πετάει σποράκια από πεπόνι. Απαντάω κι εγώ με τα σποράκια και μετά σταματάει, δεν μου δίνει σημασία. Έρχεται στο αυτί μου και μου λέει “εγώ με αρραβωνιασμένες δεν φλερτάρω. Και όπως δεν τον θέλω καθόλου αυτόν που έχω αρραβωνιαστεί, κι εκείνο το βράδυ έγινε ηλεκτρισμός, κάνω έτσι εγώ (πετάω τη βέρα), δίπλα η θάλασσα, και λέω “τώρα δεν είμαι”. Αυτό ήταν. Έφαγα ξύλο από τη μάνα μου, με έβρισε ο άλλος....» αποκάλυψε ακόμη, η Μάρω Κοντού.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co6p4rcmafpt)


Ειδήσεις σήμερα:

Τα σκοτεινά μυστικά της ιέρειας του «οργασμικού διαλογισμού» και η έρευνα του FBI

Με στιλέτο «πεταλούδα» επιχείρησε να μπει στη Βουλή ο 14χρονος μαθητής

Στο σφυρί 30 «επώνυμα» ακίνητα σε Μύκονο και Αράχωβα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης