Ο Αποστόλης Τότσικαςπαραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση που έχει με τον αδελφό του, Θανάση Τότσικα.
«Είχαμε πολλές κοινές συνισταμένες – και το σινεμά και τις ταινίες. Από μικροί είχαμε μια πολύ ιδιαίτερη επικοινωνία, δεν χρειαζόταν να πούμε πολλά. Όπως και με τον πατέρα μου» δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.
«Με τον αδελφό μου είχαμε μια πολύ ίδια γλώσσα. Στην αρχή δεν με ήθελε στις παρέες του. Όταν με γνώρισαν οι φίλοι του, με ήθελαν όλοι στην παρέα, οπότε αναγκάστηκε κι αυτός να κάνει πίσω κάποια στιγμή. Έχουμε περάσει πάρα πολύ ωραία. Γελάω πάρα πολύ με τον αδελφό μου και είναι ο μοναδικός άνθρωπος με τον οποίο πραγματικά γελάω με την ψυχή μου» συμπλήρωσε μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια και για τη σχέση, που άρχισε να αναπτύσσει σταδιακά με τον Θανάση Τότσικα.
Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη «Γη της Ελιάς», ο αδελφός του, είναι δύο χρόνια μεγαλύτερός του και παραμένει ο καλύτερός του φίλος, όπως και όταν ήταν παιδιά. Ήταν εκείνος στον οποίο έτρεξε, να μιλήσει για το πρώτο του κορίτσι, ωστόσο προτιμούσε να τον κρατά μακριά από τους τσακωμούς του: «Οι πρώτοι μου καβγάδες ήταν στον Βόλο από πιτσιρίκια. Όπου μανούρα και κακό. Έπεφτε πολύ ξύλο στον Βόλο, σχεδόν κάθε μέρα. Είχαμε ζήσει τρελά πράγματα. Και είχαμε έναν πολύ θερμό κολλητό, ο οποίος αμέσως να μας υπερασπιστεί, ακόμα και για το τίποτα».
Τα δύο αδέρφια στην ενήλικη ζωή τους πια, έχουν κάνει μαζί μια ταινία μικρού μήκους, το «Exit», που έχει πάει στο Φεστιβάλ του Κλερμόν-Φεράν: «Και ως συνεργάτες είμαστε πολύ καλοί. Το σινεμά θα είναι για πάντα η μοναδική μου πρώτη αγάπη. Μετά είναι το θέατρο. Μετά η τηλεόραση. Το θέατρο θέτει τις βάσεις για να ακονίσεις τις δεξιότητές σου και το σινεμά έχει την ίδια διαδικασία με τις πρόβες. Η διαφορά είναι ότι στο σινεμά το κάνεις κατακερματισμένα, ενώ στο θέατρο είναι one off. Θέλω πάρα πολύ και να σκηνοθετήσω στο σινεμά αλλά το θέατρο θα είναι πάντα η βάση μου».
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.