Μάριος Ιορδάνου: Πολύ γνωστός σκηνοθέτης πήγε να με αγγίξει, τον κόλλησα στον τοίχο

Μάριος Ιορδάνου: Πολύ γνωστός σκηνοθέτης πήγε να με αγγίξει, τον κόλλησα στον τοίχο

«Μετά με έβλεπε και τα έκανε πάνω του» πρόσθεσε - Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή του

marios_iordanoy38
Μία κακή στιγμή που βίωσε με έναν πολύ γνωστό σκηνοθέτη αποκάλυψε ο Μάριος Ιορδάνου σε συνέντευξη που παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκεύης 4 Νοεμβρίου.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» με αφορμή τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί και μίλησε για τους φόβους που πάλεψε και ξεπέρασε, αλλά και τον δύσκολο δρόμο που επέλεξε να ακολουθήσει.

Για το άσχημο περιστατικό με γνωστό σκηνοθέτη που προσπάθησε να τον παρενοχλήσει σεξουαλικά είπε: «Δεν μου άρεσε το σύστημα. Δε μου άρεσαν κάποιοι σκηνοθέτες και κάποιοι συνάδελφοι. Ένας πάρα πολύ γνωστός σκηνοθέτης πήγε να με αγγίξει και τον κόλλησα στον τοίχο. Μετά με έβλεπε και τα έκανε επάνω του».


«Μόλις κάτι συμβαίνει πρέπει να αντιδράς. Αυτοί οι άνθρωποι διψούν για εξουσία. Η εξουσία τους αποκαλύπτει. Αν είσαι τέρας, η εξουσία θα σε δείξει πιο πολύ τέρας» σχολίασε ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co3gor2lq88p)

«Δε με νοιάζει η γνώμη των άλλων, γιατί όταν σε νοιάζει γίνεσαι σιγά-σιγά όμηρός τους. Η γνώμη που έχουν οι άλλοι για μένα είναι δικό τους πρόβλημα» συνέχισε ο γνωστός και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η ομορφιά φεύγει. Τι σημαίνει η ομορφιά; Οι ετικέτες είναι ταμπέλες. Είναι απείρως σημαντικότερο το τι πιστεύεις εσύ για σένα από το τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα».


Τέλος, σχολίασε για την πορεία του στον χώρο: «Εγώ δεν πηγαίνω από τη λεωφόρο των πολλών, πηγαίνω από το δικό μου μονοπάτι. Ο γενναίος είναι αυτός που ξεπερνάει τον φόβο του και πώς ξεπερνάς τον φόβο σου; Δρας».

Ειδήσεις σήμερα:

Σι σε Σολτς: Η πολιτική εμπιστοσύνη δύσκολα οικοδομείται και εύκολα καταστρέφεται

Λήξη συναγερμού: Διαλύθηκε πάνω από τον Ειρηνικό o κινεζικός πύραυλος

Τραγικό το τέλος των ηλικιωμένων στα Λουτρά Σιδηροκάστρου - Ο 72χρονος πέθανε για να σώσει τη σύζυγό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης